Test: Roccat Leadr Wireless Royalty Gaming Mouse

Styre-enheder d.  22. juli. 2019, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 6787 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: donto

Pristjek på  1000,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / Layout:

 

 

This content requires HTML5 & Javascript or Adobe Flash Player Version 9 or higher.ROCCAT Leadr er fyldt med knapper. Man har ekstra knapper til fingrene. Knap i scroll hjulet, vippeknap på toppen og flere knapper på venstre side.
 


På venstre side er der 3 knapper og en vippeknap. Så der er rigeligt med muligheder. Knapperne er godt placeret, og selv vippeknappen er nem at komme til.
 


Under musen finder vi også nogle knapper. Der er en knap til at tænde og slukke musen, en knap til at parre musen med basen, hvis man kører trådløst, og så er der en knap til at løsne USB stikket med. USB stikket klikker fast, når man stikker det ind i hullet i fronten.
 


Selve basen er en fin plade, hvor man på fronten kan hænge musen. Der er indikator for batteri status, og et oplyst ROCCAT logo. Dette lys er blåt, og kan ikke ændres. På bagsiden er der en knap til at parre basen med musen.
 

This content requires HTML5 & Javascript or Adobe Flash Player Version 9 or higher.

 


USB kablet er et stofkabel med et specielt mikro USB i enden. Stikket er formet, så man kun kan bruge dette kabel til at lade musen, hvilket er lidt en skam. Så SKAL man nemlig huske dette specielle kabel, hvor jeg måske synes det havde været bedre man ikke skulle koble pladen fra, hvis man nu skal ud i byen og spille.
 


Man hænger simpelthen musen op på pladen, som man har stående på sit skrivebord. det er super nemt, og den falder ikke ned uden videre. Basen står godt fast på sine gummi fødder, så den heller ikke flyver rundt, når man prøver at hænge musen op på den.
 

 Så skal vi videre til gennemgang af softwaren.