Test: Roccat Leadr Wireless Royalty Gaming Mouse

Styre-enheder d.  22. juli. 2019, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 6915 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: donto

Pristjek på  1000,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software:

 

 

Softwaren til musen hedder ROCCAT Swarm. Det er en fælles software, som ROCCAT har lavet til samtlige af deres produkter. Det er super smart, for så har man det hele samlet et sted.

Første gang SWARM skulle installeres og bruger Leadr, skulle der lige hentes ny firmware og andre ting. Bemærk, at SWARM tilsyneladende genstarter computeren uden varsel under installationen, hvilket kom lidt bag på mig.
 

 


I SWARM, kan man indstille alle ønskelige ting på sin Leadr. Første side er de indstillinger man oftest vil ændre, og er en opsamling af nogle af de andre ting i programmet. Indstillingerne kommer på næste fane, hvor alle de tekniske ting kan indstilles på musen.
 

 


Så er der en fane, hvor man indstiller knapperne, og der er jo 11 af dem, så det er bare at gå i gang med at konfigurere det. Til sidst er der lidt mere specifikke program ting og lyset, som man kan indstille. Alt i alt er SWARM et super godt og det er et brugervenligt program, som ROCCAT konstant udvikler og tilføjer nye produkter i.
 

 Så er det tid til test.