Test: Roccat Leadr Wireless Royalty Gaming Mouse

Styre-enheder d.  22. juli. 2019, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 6690 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: donto

Pristjek på  1000,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test:

 

 

Så skal der spilles og køres rundt med musen. Jeg har testet musen over nogle dage, hvor jeg har brugt den flere timer dagligt.
 


Dagligdagen:


ROCCAT Leadr er super nem at bruge, og finder helt naturligt sin vej fra ladepladen til musemåtten og retur efter endt brug. Alle knapper ligger naturligt, og SWARM gør det nemt at tilpasse til ens behov. Det eneste jeg manglede var simpelthen en Bluetooth mulighed, så jeg kunne bruge musen på farten, og tage den med mig.
 


Komforten:


Musen har en meget tilpas størrelse til min hånd. Nogle vil nok finde den lidt stor, så den er ikke beregnet til små børnehænder.  ROCCAT Leadr er en mus, som er beregnet til palm grip, som er det greb jeg selv bruger til hverdag. Derfor faldt musen mig helt naturlig at bruge.

Alle knapper sidder som de skal, og fingrene kan nemt og ubesværet nå dem. Musen er desværre ikke udstyret med gummi på siderne, men forholdsvis glat plastik. Det gør, at man skal bruge ekstra fingerkræfter, når man skal løfte musen fra underlaget for, at korrigere positionen. Det er lidt en skam.
 Spil:


Musen reagere lyn hurtigt, og knapperne virker præcise og bestemte når man klikker på dem. Man har jo rigeligt med muligheder af knapper på musen, og det er uden at de er i vejen ved normal brug. Det eneste jeg bemærkede ved spil var, at jeg skulle bruge forholdsvis flere fingerkræfter på, at løfte musen. Det er på grund af den ret glatte overflade musen har, der havde gummi været langt bedre.

 Lyset:


Jeg synes desværre, at lyset i musen er lidt fesent. Der er ikke meget pang over det, hverken i logoet eller i scroll-hjulet. Der kunne ROCCAT godt have gjort lidt mere ud af det. Specielt når man tænker på, at musen jo kan sættes til opladning når man er færdig med at bruge den. De fleste USB porte har jo power på, selvom maskinen er slukket, så den ville kunne lade hele tiden.
 

 

 


Så er det tid til, at tænke over oplevelsen med musen.