Test: Trust Disan Gaming Mouse

Styre-enheder d.  29. juli. 2019, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 3888 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: Ferns

Pristjek på  346,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

 

Trust Disan er en fin trådløs mus. Den har alle de knapper man har behov for ved daglig brug, og til FPS gaming.

På fronten af musen finder vi de to knapper til fingrene samt et scrollhjul og en DPI knap. Overfladen er lavet i hård mat plastik.
 


På venstre side finder vi et par knapper til tommelfingeren. De er godt placeret i forhold til palm grip, som denne mus er beregnet til.
 


På højre side af musen finder vi ingen knapper. Formen og overfladen på musen gør, at man skal bruge ret mange kræfter for, at løfte musen fra underlaget. Det gør man ret meget under spil for, at korrigere placeringen på musemåtten. Det er ikke så godt.
 


Bag på musen finder vi et Trust GXT logo, som der er lys i. Det viser jeg i testen lidt senere. Formen er generelt god, når det kommer til den ergonomiske pasform til hånden.
 


Under musen finder vi en tænd/sluk knap og nogle gode glidepuder, som sørger for, at musen glider nemt henover underlaget. Der er desværre ikke et hul til opbevaring af nano modtageren. Det havde ellers været godt, når man skulle have musen med på farten.
 


Den lille nano modtager, som følger med. Der er printet GXT på den, så man ikke er i tvivl om, hvilket produkt man tager ud af computeren.
 


Så er der USB kablet, som man kan bruge til opladning samtidig med man bruger musen. Stikket er formet specielt, så det sidder fast i musen når det er monteret. Det betyder desværre også, at man ikke kan bruge et hvilket som helst stik, selvom det er en standard mikro USB forbindelse, som vi kender fra de fleste smartphones.
 

 

Lad os kigge på softwaren.