Test: Trust Disan Gaming Mouse

Styre-enheder d.  29. juli. 2019, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 3887 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: Ferns

Pristjek på  346,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software

 

 

Trust har lavet en lækker driver til deres Disan GTX 161 mus. Man kan se det hele i denne driver, og den er nem og overskuelig at bruge.

I fanen MAIN, kan man justere de tekniske ting i musen som DPI og Polling rate. Det er også her man giver knapperne de forskellige funktioner og andre indstillinger kan også justeres.
 


Fanen LED light giver lidt sig selv, da det er her man kan tildele lyset i musen forskellige effekter. Man kan selvfølgelig også vælge sin egen farve, så det kommer til at passe til ens setup.
 


I fanen Macro, kan man optage macroer og tildele dem til knapper på musen. Det kan være praktisk, hvis man har en tastekombination man ofte bruger.
 


Så er der Trophy fanen, hvor man kan se statistikken over brug af musen. Umiddelbart ser det ud til, at der er fuld statistik over alle knapper, og over hvor meget man har bevæget musen. Bevægelsen er desværre ikke angivet i afstand, men nok mere, hvor længe musen har været aktiveret fra standby. Lidt misvisende de kalder det distance.
 


Til sidst har vi Help fanen med diverse links til software og sociale medier hvor man kan få hjælp, hvis man render ind i problemer. Ret praktisk.
 

 

Så er det tid til at teste.