Test: Roccat Kova Gaming Mouse

Styre-enheder d.  30. juli. 2019, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 3850 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: jmose

Pristjek på  580,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software

 

 

Roccat har lavet et samlet stykke software til alle deres produkter, som de kalder SWARM. Man installerer SWARM, og så tager softwaren sig af resten for, at styre og opdaterer dine enheder.

Når SWARM er installeret, og du har forbundet din nye enhed, får du mulighed for, at ændre indstillingerne på den. I dette tilfælde er det jo Roccat KOVA AIMO vi arbejder med. På første fane får man mulighed for, at ændre alle de tekniske ting på musen som DPI og opdatering.
 


Næste fane giver mulighed for, at programmere samtlige knapper på musen. Som man kan se, er der virkelig mange knapper, og derfor mange muligheder for funktioner på musen. Det er fedt, at man har alle disse muligheder.
 


I fanen avancerede indstillinger er der nu ikke specielt mange avancerede indstillinger. Men da softwaren bruges til mange ting, har Roccat beholdt fanen. Man kan her indstille opdateringshastigheden på musen, og give den lydfeedback. Det er nu også meget smart.
 


Til sidste er der fanen oplysning, hvor man kan indstille lyset i musen. der er mulighed for, at vælger AIMO, som er et Roccat lyssystem der tilpasser sig efter hvordan man bruger sine Roccat enheder. Det er ret smart. Men der er også mulighed for diverse effekter, som vi kender det fra alle andre systemer. Der er blandt andet blink og åndedræt (Breathe) som man kan vælge imellem.
 

 


Så er det tid til testen.