Test: Roccat Kova Gaming Mouse

Styre-enheder d.  30. juli. 2019, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 3789 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: jmose

Pristjek på  580,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 

 

Jeg har kørt med musen en uges tid for, at få en fornemmels af hvordan den er i daglig brug. Den er blevet brugt til alt fra surf til gaming.
 

Daglig brug:

Efter kort tid finder hånden sig hurtigt tilpas på musen, og man får hurtigt tilpasse musen, så den passer til ens daglige brug. Jeg har programmeret et par knapper, så de passer til de funktioner jeg ønsker til hverdag. Dejligt med alle de knapper.
 

Komforten:

Roccat KOVA er en lidt speciel mus, og man skal lige vænne sig til alle de knapper der er på den. Men når først man har fået styr på dem, så er det super lækkert med alle de funktioner. Man kan jo programmere knapperne til alt, så det er kun fantasien der sætter grænser.

Selve størrelsen på musen er meget passende til en voksen hånd. Jeg kunne forestille mig den var lidt stor til en børnehånd, så det er nok ikke en mus til de aller yngste. Alle knapper sidder så man kan nå dem uden problemer, hvilket er rigtig lækkert. er man ikke vant til palm grip, som denne mus er bygget til. Så kan det være man skal kigge efter en af de andre mus Roccat laver.

Overfladen på musen er lavet i mat plastik. Den giver en dejlig blød fornemmelse, men gør også, at man har et godt greb om musen. det er nemt at løfte musen for, at korrigere placeringen på musemåtten.
 

Kvaliteten:

Roccat bygger generelt i ret god kvalitet, og det synes jeg også er gældende ved KOVA musen. Alle knapper virker til at have micro switches under sig, som er kendt for sine mange kliks holdbarhed. Umiddelbart ved man ikke hvilke kontakter der er brugt, og man kan tydeligt høre forskel på de primære knapper til fingrene, og så de sekundære. Der er nogle ret høje klik fra de primære knapper.
 

Lyset:

Lyset i musen styres jo af SWARM softwaren, og kan sættes til forskellige effekter. Der er to lyszoner på musen, og man kan styre dem uafhængigt af hinanden. Den ene er scrollhjulet.
 


Og den anden er bag på musen. Lyset er afdæmpet, også på fuld styrke, hvilket ikke gør noget. 
 

 


Tid til opsummering og konklusion.