Test: AOC AGON AG273QCX 27" monitor

Skærme d.  29. august. 2019, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 5649 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: neemos
Oversættelse: jmose

Pristjek på  3489,00
Produkt udlånt af: AOC
DK distributør: DCS

Layout / Design

 

 


Her ser vi AG273QCX skærmen i alt sin pragt, for fra og lige på som man siger. Det er virkelig en flot skærm, som udstråler kvalitet og styrke. På højre side ser vi en headset holder, som kan monteres på begge sider af skærmen.
 


AOC siger skærmen er "frame less" men rammen er dog 2mm, dog er billedet ikke maksimeret ud på hele skærmen, så det ender med at man har en skærmkant på ca 8mm.
 


Her ses skærmen bagfra, et pænt og diskret look. Rundt om basen i midten ser man højtalerne der er indbygget i skærmen. Øverst ser vi Agon mærket, som er AOC's gamer linie
 


Under skærmen, i midten, sidder controlleren til at styre OSD systemet med. Det er supernemt at navigere rundt med controlleren, og det går som en leg at indstille skærmen som man ønsker det. Her er også 2 stk LED der afgiver samme farve lys som den man har valgt til bagsiden.
 


Der medfølger også en kontrol dongle til at styre skærmen med, hvis ikke man har noget imod at den fylder op på skrivebordet.
 


Her ses RGB belysningen bagpå skærmen, farven og mønstret kan skiftes helt som man ønsker det via det indbyggede OSD system.
 


Foden på skærmen er lavet af metal og holdt i en såkaldt "gun grey" eller våben / Pistol grå. 
 


På begge sider af skærmen er der mulighed for at montere headset holder.
 


Der er mulighed for alverdens forskellige forbindelser til din nye skærm.... selv den gamle VGA har de fundet plads til, om det så er noget folk bruger nu om dage er så en helt anden ting.
 


Der er selvfølgelig også mulighed for at forbinde dine USB enheder direkte til skærmen, og skærmen er udstyret med 4 stik totalt.

 

På næste side får vi testet skærmen fra forbrugerens vinkel.