Test: ASUS ROG CROSSHAIR VIII FORMULA

Bundkort, AMD d.  28. august. 2019, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 8561 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: donto

Pristjek på  4563,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: DCS

Introduktion

 

 

ASUS ROG CROSSHAIR FORMULA har altid været noget af det ypperste, som ASUS kunne begå i ROG serien, det vil sige masser af lækkerier og lidt ud over det sædvanlige med funktioner og fremtoning. Så kort sagt; FORMULA er bundkortet til Gameren der bare må have det ultimative eller entusiasten, som må have noget som garanteret kan overclocke helt stabilt nærmest lige meget hvilken CPU man smider i kortet. Lad os se om det holder ved at køre vores benchmarks.


Kassen er i samme design som det ROG HERO jeg testede for ikke så længe siden. Sort bund med rød front. På toppen ses ASUS ROG Logoet og længere nede ses Bundkortets navn i multicolour skrift a la RGB effekt. Forneden på kassen ses de teknologier, som bundkortet understøtter illustreret som små ikoner.
 

ASUS er blandt IT-branchens største og mest anerkendte producenter af hardware. I sortimentet har de bl.a. bundkort, grafikkort, bærbare og meget andet. ASUS er blandt andet kendt for deres Republic of Gamers produktionsrække, Eee PC'er, samt en helt række andre.

 

Lidt om chipsettet følger som det næste.