Test: Frameo Fotoramme

Diverse d.  22. august. 2019, skrevet af neemos 3 Kommentarer.  Vist: 5207 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: neemos
Oversættelse: donto

Pristjek på  869,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 

 


Fotorammer, et levn fra 90'erne eller er det stadigvæk noget vi kan bruge i 2019?
 

Det er der nok mange der spørger sig selv om da de så denne test, men jeg er blevet positivt overrasket over hvor nem den har været at bruge, samt hvor funktionel den egentlig har været.

Lige fra man pakker sin Frameo fotoramme ud, så er det som om at Frameo har gjort alt i deres magt for at tage din hånd og guide dig hele vejen igennem forløbet med at få sat den op og få overført billeder til den. Det har været en utrolig god oplevelse, da mine forsøg med fotorammer har været knap så nemme at gå til, og man ofte har siddet med en følelse af at det her bare slet ikke fungerer optimalt.

Man pakker sin fotoramme ud, henter app'en og så bliver du guidet hele vejen igennem opsætningen af app'en. Derefter er det vitterligt bare at krydse af i app'en hvilke billeder man ønsker på sin fotoramme, overfør, og vupti, så kører de. Man har mulighed for at indstille hvor lang tid hvert billede skal vises, dog max 30 minutter, der kunne jeg måske godt ønske mig lidt mere frihed, men det er jo en smagssag.

Jeg har altid selv haft mine tvivl om fotorammer, men jeg må sige at efter jeg har haft denne til test, så er jeg noget mere positiv omkring dem, da jeg faktisk godt kan se hvorfor folk bruger dem. Specielt på den måde som Frameo har gjort det giver det mening for mig. Forestil dig du har en bedstemor/bedstefar, og giver dem denne fotoramme. Du har nu mulighed for at overføre nye billeder af børn og børnebørn til dem sammen med en lille hilsen som "hej bedste vi elsker dig". 


På næste side kommer konklusionen på Frameo's fotoramme.

 

 

bauner
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
23-08-2019 11:00:26
Svar/Indlæg:
844/71

Fin test. Jeg har aldrig ejet sådan en, men efter at have læst artiklen er jeg da blevet lidt lun på sådan en.clauswobbe
 
Superbruger
Tilføjet:
23-08-2019 17:35:55
Svar/Indlæg:
71/11

Strømforbrug?Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
23-08-2019 22:08:40
Svar/Indlæg:
4919/46

#2

5V~2A adapter, så max 10w, nok mere omkring 8w dog 🙂