Test: Shuttle XPC Barebone P90U

Barebones d.  30. august. 2019, skrevet af Havenissen 0 Kommentarer.  Vist: 5334 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Havenissen
Oversættelse: Havenissen

Pristjek på  7618,00
Produkt udlånt af: Shuttle
DK distributør: n/a

Design / Layout

 

 


På forsiden finder vi kameraet i toppen, selve skærmen i midten og to LEDer i nederste venstre hjørne. Den ene LED lyser blåt og indikerer at P90U er tændt, mens den anden lige til højre lyser rødt og indikerer læse/skrive aktivitet på SSD/HDD. Allernederst har vi to gummifødder, der sikrer at P90U bliver på sin plads og ikke hopper rundt på bordet.
 


På bagsiden har vi en LTP port, to COM porte, samt en VGA port. Den udlånte model har dog kun en VGA port på bagsiden. 
 P90U er også udstyret med udtag til antenne, strømport, to USB 2.0, Gigabit LAN port, to USB 3.0, HDMI og lyd ud og mikrofon porte. Helt til venstre er der udtag til to RJ45 COM porte og en RJ11 port til pengekassen. De sidste tre nævnte porte, samt de toførnævnte COM og LPT porte kan kun fås hvis der tilkøbes et udvidelses kort.
 


På siden finder vi to USB 2.0 porte, SD kort læser, udtag til antenne og tænd/sluk knap.
 


Hiver vi bagpladen af den så finder vi at standen er monteret med VESA 100x100, hvilken gør at man kan montere P90U på en monitor stand eller andet, hvis dette ønskes.
 


Hiver vi hele bagpladen af kan vi se ind til bundkortet og kølersystemet. Som sagt, er der ikke en blæser at se, da P90U er 100 % passivt kølet. Der er også et lille bur til en 2,5" HDD/SSD, samt en USB 2.0 port som eventuelt kan bruges til USB pen, 4G modem eller hvad man nu end kan finde på. 

 

På næste side ser vi lidt på BIOS.