Test: Sennheiser GSP-670 Wireless

Lyd d.  19. august. 2019, skrevet af Havenissen 6 Kommentarer.  Vist: 5483 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Havenissen
Oversættelse: Havenissen

Pristjek på Link til Komplett 2590,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / Layout

 

 


Hvis man er bekendt med GSP-600 vil man hurtigt se lighederne. Bøjlen er betrukket med mesh stof, mens puderne er lavet af læder og mikrofiberstof. Hver kop kan justeres op og ned, som man kender det fra andre headsets. Det særlige kop ophæng sikrer at koppen altid er justeret efter hovedet.
GSP-670 har to justerbare håndtag, der kan lette eller øge koppens tryk mod ørerne. Selve ophænget er lavet af metal, men det resterende er lavet af plastik og stof. 
Under mikrofonen på venstre kop finder vi USB stik og skubbeknap. Ved skub kan den fortælle hvor meget strøm, der er tilbage. På højre kop finder vi en programmerbar knap, men kan indstilles i software, samt et lille hjul til at justere mikrofon styrket. Det store drejehjul på siden er til at justere lydstyrken, hvis den er helt i bund slukkes hovedtelefonen.
Mirkofon bommen kan tages ned og mikrofonen er aktiveret så snart der mærkes et lille bump og høres et lille klik. En del af armen er lavet at gummi, der kan justeres så afstanden mellem munden og mikrofonen passer perfekt.
 

GSP-670 virker til at være solidt bygget og er af gode materialer. 

 

På næste side kigger vi på software pakken.

 

 

Anomynous
 
Superbruger
Tilføjet:
19-08-2019 09:49:57
Svar/Indlæg:
360/14

Hvordan kan i give den 5 i ydelse når mikrofonen er mega ringe?

https://www.youtube.com/watch?...The
 
Chefredaktør
Tilføjet:
19-08-2019 10:28:05
Svar/Indlæg:
4713/1687

#1

"Havenissens" oplevelse - som har testet dem og skrevet dette review var:

"Mirkofon

Mirkofonen er klar og er bestemt blandt de bedste headset mikrofoner der findes. I software kan mikrofonen indstilles til varm og klar. Men jeg kan ikke høre forskel på nogle af dem. Gain og side tone virker heller ikke, så jeg kan ikke engang teste dem. Software delen af mikrofonen virker lidt skuffende, mens selv hardwaren er fin."

mvhSvaret blev redigeret 1 gang, sidst af The Boss d. 19-08-2019 10:29:04.


Anomynous
 
Superbruger
Tilføjet:
19-08-2019 10:53:56
Svar/Indlæg:
360/14

Men er vi ikke enige om at man dårligt kan give det topkarakter i ydelse? Topkarakter for mig betyder jo at det er perfekt eller så godt som, og det er det da langt fra.Havenissen
 
Senior Skribent
Tilføjet:
19-08-2019 14:12:53
Svar/Indlæg:
131/19

#3 - Jeg har valgt at give den 5 på baggrund af min oplevelse af hardwarens ydelse. Ja mikrofonen yder dårligt i forhold til en studiemikrofon, men nu er det en headsetmkrofon og i den opsætning yder den virkelig godt. Jeg kan kun gentage min oplevelse af mirkofonen og jeg oplevede slet ikke det knas, som JayzTwoCents beskriver.

Jeg kan ikke tage ansvar for test fra en helt anden testudbyder og da mange tests er baseret på subjektive oplevelser og forskellige opsætninger, vil der naturligvis også være forskellige resultater. Det svarer lidt til at sammenligne minimælk med sødmælk og sige de begge smager ens, da de begge to er mælk. Sennheiser havde meldt ud at de havde et softwareproblem, som nu er blevet løst. Måske brugte han en ældre version? Jeg har dokumenteret, at jeg bruger den nyeste version, der var tilgængelig under testen. 

Så nej, vi er ikke enige om at man dårligt kan give det en topkarakter. Men jo topkarakter betyder at den er blandt det bedste i produktkategorien (trådløse headsets) og det mener jeg den er.Anomynous
 
Superbruger
Tilføjet:
20-08-2019 10:14:42
Svar/Indlæg:
360/14

Problemet skulle jo netop være pga båndbredden på den trådløse teknologi, som vel ikke kan løses via software? Jeg taler heller ikke om at sammenligne med en studie mikrofon men mikrofonen på mit Sennheiser Game One lader til at være en hel del bedre, og det er altså et 1.000,- headset mod et 2.500,- headset. Jeg må vente på at der kommer flere mic tests på youtube og se om fænomenet gentager sig.Havenissen
 
Senior Skribent
Tilføjet:
20-08-2019 12:43:20
Svar/Indlæg:
131/19

#5 - Det eneste andet reference produkt jeg har at sammenligne med fra Sennheiser er GSP-600 og jeg kan ikke høre forskel på optagelser fra den og GSP-670, jeg har ikke gemt optagelser fra testene, så det ud fra hukommelsen. Jeg ved godt min analogi var sat lidt på kanten, men jeg vidste ikke hvad du sammenlignede med. Jeg er med på at Logitech har udtalt at den trådløse teknologi ikke har båndbrede nok til at bære både lyd til hovedtelefonerne og lyd fra mikrofonen. Men det kan jo ske at Sennheiser har fundet på en smart komprimering af lyden, der muliggør god lyd. Den lyd fra mikrofonen, som JayzTwoCents oplevede kan jeg slet ikke nikke genkendende til, men resten af hans test lyder meget som de oplevelser jeg også har haft. Men som sagt tidligere, jeg kan kun rapportere, hvad jeg har oplevet. Det er ærgerligt jeg har sendt GSP-670 tilbage, for så kunne jeg lige se hvilken kvalitet, som Windows modtager signalet i. Det må jeg huske til tests fremover.