Test: Sennheiser GSP-670 Wireless

Lyd d.  19. august. 2019, skrevet af Havenissen 6 Kommentarer.  Vist: 5657 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Havenissen
Oversættelse: Havenissen

Pristjek på Link til Komplett 2590,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Konklusion

  

 


GSP-670 er Sennheisers første trådløse gaming headset og hvilken debut den fik. Den har klaret sig rigtigt godt i alle discipliner og det virker kun som om softwaren og komforten for store hoveder er hæmskoen. Der er rimelig batterilevetid og god sprød lyd.

For:

  • Virtual Surround Sound er fantastisk
  • Materialer
  • Mikrofon

Imod:

  • Komfort for store hoveder
  • Softwaren

 

Innovation/ Teknologi - 4
Indstillingsmulighederne er gode og fik jeg nævnt at virtual surround lyder virkeligt godt?

Bundle/ Tilbehør - 3
Der er hvad der skal være.

Design/ Layout - 4
Jeg kan godt lide designet og der er dejligt med et gamer headset, som ikke har lys og andre mærkelige ting. Materialerne virker robuste og skal nok holde.

Software - 2
Softwaren virker ikke til at være færdig og en af fejlene gør at man ikke kan bruge den programmerbare knap på højre kop, men equlilzeren fungerer fint og derfor får den 2.

Ydelse - 5
Lyden er virkelig klar. Jeg vil ikke lade mine sære personlige præferencer være i vejen for et flot femtal.

Pris - 3
2600 kr er lidt højt, men kvalitet koster.

 

 
Test: Sennheiser GSP-670 Wireless
Innovation / Teknologi4
Bundle - Tilbehør3
Design - Layout4
Software - BIOS2
Ydelse5
Pris3
Samlet70%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here

UK summary

 

 

The GSP-670 is Sennheiser's first wireless gaming headset and what a debut it got. It has performed really well in all disciplines and it only seems like the software and the comfort on big heads are the only disadvantage. Battery life is reasonable and nice crisp sound.

Pro:

  • Virtual Surround Sound is fantastic
  • Materials
  • Microfon

Cons:

  • Comfort for big heads
  • The software

 

Innovation/Technology - 4
The setting options are good and did I mention that virtual surround sounds really good?

Bundle/Accessories - 3
There is what there should be.

Design/Layout - 4
I like the design and it is great with a gamer headset that does not have lights and other strange things. The materials seem robust and will probably last.

Software/BIOS - 2
The software does not seem to be finished and one of the faults makes it impossible to use the programmable button on the right cup, but the equlilzer works fine and therefore it gets the grade 2.

Performance - 5
The sound is really clear. I will not let my peculiar personal preferences get in the way of a nice five.

Price - 3
2600 DKK is a bit much, but quality costs.

 

 

Anomynous
 
Superbruger
Tilføjet:
19-08-2019 09:49:57
Svar/Indlæg:
368/14

Hvordan kan i give den 5 i ydelse når mikrofonen er mega ringe?

https://www.youtube.com/watch?...The
 
Chefredaktør
Tilføjet:
19-08-2019 10:28:05
Svar/Indlæg:
4716/1688

#1

"Havenissens" oplevelse - som har testet dem og skrevet dette review var:

"Mirkofon

Mirkofonen er klar og er bestemt blandt de bedste headset mikrofoner der findes. I software kan mikrofonen indstilles til varm og klar. Men jeg kan ikke høre forskel på nogle af dem. Gain og side tone virker heller ikke, så jeg kan ikke engang teste dem. Software delen af mikrofonen virker lidt skuffende, mens selv hardwaren er fin."

mvhSvaret blev redigeret 1 gang, sidst af The Boss d. 19-08-2019 10:29:04.


Anomynous
 
Superbruger
Tilføjet:
19-08-2019 10:53:56
Svar/Indlæg:
368/14

Men er vi ikke enige om at man dårligt kan give det topkarakter i ydelse? Topkarakter for mig betyder jo at det er perfekt eller så godt som, og det er det da langt fra.Havenissen
 
Senior Skribent
Tilføjet:
19-08-2019 14:12:53
Svar/Indlæg:
131/19

#3 - Jeg har valgt at give den 5 på baggrund af min oplevelse af hardwarens ydelse. Ja mikrofonen yder dårligt i forhold til en studiemikrofon, men nu er det en headsetmkrofon og i den opsætning yder den virkelig godt. Jeg kan kun gentage min oplevelse af mirkofonen og jeg oplevede slet ikke det knas, som JayzTwoCents beskriver.

Jeg kan ikke tage ansvar for test fra en helt anden testudbyder og da mange tests er baseret på subjektive oplevelser og forskellige opsætninger, vil der naturligvis også være forskellige resultater. Det svarer lidt til at sammenligne minimælk med sødmælk og sige de begge smager ens, da de begge to er mælk. Sennheiser havde meldt ud at de havde et softwareproblem, som nu er blevet løst. Måske brugte han en ældre version? Jeg har dokumenteret, at jeg bruger den nyeste version, der var tilgængelig under testen. 

Så nej, vi er ikke enige om at man dårligt kan give det en topkarakter. Men jo topkarakter betyder at den er blandt det bedste i produktkategorien (trådløse headsets) og det mener jeg den er.Anomynous
 
Superbruger
Tilføjet:
20-08-2019 10:14:42
Svar/Indlæg:
368/14

Problemet skulle jo netop være pga båndbredden på den trådløse teknologi, som vel ikke kan løses via software? Jeg taler heller ikke om at sammenligne med en studie mikrofon men mikrofonen på mit Sennheiser Game One lader til at være en hel del bedre, og det er altså et 1.000,- headset mod et 2.500,- headset. Jeg må vente på at der kommer flere mic tests på youtube og se om fænomenet gentager sig.Havenissen
 
Senior Skribent
Tilføjet:
20-08-2019 12:43:20
Svar/Indlæg:
131/19

#5 - Det eneste andet reference produkt jeg har at sammenligne med fra Sennheiser er GSP-600 og jeg kan ikke høre forskel på optagelser fra den og GSP-670, jeg har ikke gemt optagelser fra testene, så det ud fra hukommelsen. Jeg ved godt min analogi var sat lidt på kanten, men jeg vidste ikke hvad du sammenlignede med. Jeg er med på at Logitech har udtalt at den trådløse teknologi ikke har båndbrede nok til at bære både lyd til hovedtelefonerne og lyd fra mikrofonen. Men det kan jo ske at Sennheiser har fundet på en smart komprimering af lyden, der muliggør god lyd. Den lyd fra mikrofonen, som JayzTwoCents oplevede kan jeg slet ikke nikke genkendende til, men resten af hans test lyder meget som de oplevelser jeg også har haft. Men som sagt tidligere, jeg kan kun rapportere, hvad jeg har oplevet. Det er ærgerligt jeg har sendt GSP-670 tilbage, for så kunne jeg lige se hvilken kvalitet, som Windows modtager signalet i. Det må jeg huske til tests fremover.