Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: NicklasAPJ
Oversættelse: jmose

Pristjek på  2461,00
Produkt udlånt af: Asrock
DK distributør: DCS

BIOS

 

 


ASRock UEFI Bios stater som standard i deres Easy Mode, hvor der er begrænsede muligheder for ændring i indstillingerne. Fra denne skærm har man dog mulighed for, hurtigt at få et overblik over de mest basale og nyttige funktioner, som blæserindstillinger, boot rækkefølgen og system status for de enkelte dele. Der er fuld understøttelse for brug af mus, og for eksempel kan boot rækkefølgen let ændres ved at trække de forskellige muligheder op eller ned på listen. Det er også muligt at aktiverer XMP.
 


Skifter man til Advanced Mode, får man naturligvis en meget større mulighed for at dykke ned i systemet og ændre de enkelte dele. Man starter med et hurtigt overblik over systemet og kan så vælge hvilken del af systemet man vil se indstillingsmuligheder for, via fanebladene i toppen.
 


Under OC Tweaker har man adgang til alle indstillingerne til  overclocking.
 


Hvis de ting ikke er nok, så er der under Advanced fanebladet større muligheder for at finindstille de enkelte dele, og slå funktioner til og fra under både CPU og chipset indstillinger. Der er gode muligheder for at indstille stort set alle aspekter af kortet, som man har lyst til og man har modet og evnerne til at kaste sig over det.

 

 

Burgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-10-2019 15:24:54
Svar/Indlæg:
5515/1195

Edit: fejlSvaret blev redigeret 1 gang, sidst af Burgurne d. 21-10-2019 15:25:40.