Test: Corsair Glaive RGB Pro Gaming Mouse

Styre-enheder d.  18. juli. 2019, skrevet af KleitusIV 0 Kommentarer.  Vist: 4052 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: KleitusIV
Oversættelse: KleitusIV

Pristjek på  599,00
Produkt udlånt af: Corsair
DK distributør: n/a

Test

 

 


I dette afsnit vil jeg dele mine personlige erfaringer med brugen af Corsair Glaive RGB Pro. Som det kan ses på billedet ovenfor, har jeg testet den på Corsairs egen (bredde) musemåtte sammen med et Corsair K70 LP tastatur. Jeg bruger til daglig en Corsair Ironclaw, så en sammenligning er naturlig at foretage, hvilket jeg også gjorde på forrige side.

 

Komfort/ergonomi


Som tidligere nævnt er Corsair Glaive RGB Pro en stor mus designet til højre hånd og "palm" grip. "Palm" grip er hvor hele hånden hviler på musen.
 


Ergonomi er selvfølgelig en helt personlig ting, men er man som jeg udstyret med store hænder og godt kan lide "palm" grip style, så er Glaive en ganske komfortabel mus. At man kan skifte venstre side til at passe til ens behov er også en virkelig lækker detalje. Man kan vælge mellem om tommelfingeren skal hvile helt på den, om den skal have en let kurve, eller om den skal være helt flad. Dette er så let at skifte, at man uden problemer blot skifter alt efter behov. Så man kan f.eks. have den store flade til alm. arbejde, og så skifte til den lille når der skal fart på med gaming - smart.

Set i forhold til Ironclaw vil jeg dog stadig personligt foretrække Ironclaw, der med sin lidt tykkere bagdel passer bedre i min hånd...

Knapperne er lette og behagelige at bruge, og reagerer hurtigt. Hjulet kører også let og med tydelige "hak", så man ved når man f.eks. vælger våben, eller hvad man ellers anvender hjulet til. "Klik" med hjulet fungerer også let. Den eneste kritik omkring knapperne er de to tommel-knapper som jeg synes sidder lidt for langt inde. De er ikke så naturlige og lette at fange som på andre mus.

 

Gaming og daglig brug


Jeg har brugt Glaive RGB Pro i en række spil, for at teste hvordan den klarede sig. Far Cry New Dawn og Fortnite blev spillet i FPS genren, World of Warcraft i MMORPG, og Assassins Creed Odyssey er jeg stadig ikke blevet færdig med. Glaive klarede sig helt perfekt og er lige så præcis, som man forventer den skal være. Det var i hvert fald ikke musens skyld, når jeg ikke kunne ramme folk. Set i forhold til M65 Elite og Ironclaw, som for nyligt er testet her på siden, er det også samme sensor og teknologi der er base for musen, så det er primært ergonomien der er forskellig. Sensoren er dog en opgradering ift. den gamle Glaive mus fra Corsair.

Glaive er selvsagt også perfekt at bruge til almindelig kontor-brug, og DPI skift er let og fedt at have, når man skifter mellem at manøvre rundt i windows og billedredigering på pixel-niveau.

 

 

På næste side runder vi af med konklusion.