Test: Silverstone Lucid LD03 Mini-ITX

Kabinetter d.  11. september. 2019, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 7274 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  1055,00
Produkt udlånt af: SilverStone
DK distributør: DCS

Introduktion

 

 

Denne gang har vi fået tilsendt et Silverstone LD03 som er et lille opretstående kabinet med plads til specielt Mini ITX og Mini DTX. Der er glas på 3 af kabinettets sider og 2 blæsere til at sørge for godt gennemtræk. Det henvender sig især til brugere der ønsker et kabinet med meget lille trædeflade og som derfor er ret pladsbesparende på bordet. Derudover kan i princippet både Gameren og Entusiasten også få sig et heftigt lille system afhængigt af hvad man monterer af hardware.
 


Udenpå gør papkassen ikke meget væsen af sig. På fronten ses et bilede af kabinettet som en tegning udenpå og derudover får vi kabinettets navn at vide og så at det er et SFF-kabinet som er fremstillet med særligt fokus på et kunstnerisk udtryk, kombineret med god ingeniørkunst og endelig til sidst også æstetikken er der lagt et arbejde i med dette kabinet. Det lyder jo lovende så lad os se hvad der gemmer sig i kassen.
 


Silverstone er en af de gamle spillere på markedet. Firmaet blev etableret i 2003, hvor de smed nogle eksklusive kabinetter i aluminium på markedet. Firmaets filosofi er, at producere produkter ud fra egen ekspertise, og levere et produkt, som ender ud i stor tilfredshed hos slutbrugeren. Efter at have etableret sig på markedet, har Silverstone udvidet sortimentet betydeligt, og du kan i dag finde deres logo på alt fra kabinetter til blæsere.
 

Silverstone´s kvalitetspolitik er enkel:
- Design der adskiller sig fra mængden
- Perfekt kvalitet
- Kundetilfredshed

 

Lad os få åbnet kassen og set hvad den gemmer på.