Test: Silverstone Lucid LD03 Mini-ITX

Kabinetter d.  11. september. 2019, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 7294 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  1055,00
Produkt udlånt af: SilverStone
DK distributør: DCS

Design udvendigt

 

 


Så stilfuldt tager Silverstone LD03 sig ud i frøperspektiv. Det har tonet glas på 3 sider og et effektivt ventilationssystem fra bunden og opefter. Det er indsugnings huller man ser i bunden.
 


Her ses kabinettet lidt mere fra oven og det stormaskede Zig Zag mønster ses i toppen hvor den varme luft fra hardwaren kan komme ud.
 


På bagsiden ses et filter foran en SSF PSU som kan suge luft her. Filteret afmonteres ved at tage fat i indhakket i venstre side og løfte udad, så slipper en række små låse deres greb.
 


Så lækkert tager kabinettet sig ud fra fronten og Silverstones Logo ses i højre nedre hjørne.
 


Fronten hviler mod fire specielle afstand knopper som holder de 2 sideplader på plads. De ser voldsomme ud men er i realiteten ret nemme at afmontere og montere igen, da de låser let i huller til formålet.
 


Her et lidt anderledes billede som samtidig viser mere af toppens grove gitter og betjenings panelet i højre side.
 


Her er venstre glasside fjernet og man ser PSU holder og pladen som holder SSD'er eller Harddiske.
 


Og her er så højre glasside fjernet og her ser vi bare det samme igen bare fra den anden side.
 


Og på med glaspladen igen og som det kan ses er alt glasset tonet relativt mørkt, for uden lys indeni kommer der ikke meget lys igennem begge sidepladerne.
 


Og sådan ser det ud fra den anden side.
 


I bunden har kabinettet et stort indsugnings filter. Det sidder fast med 8 klik låse langs kanten, så det er ret nemt at af og påmontere. Hernede ses også den ene af kabinettets blæsere en 120mm PWM styret sag og mere info er der faktisk ikke om dem.
 


I toppen sidder der en plastkplade med et groft mønster så udblæsningen kan komme let ud. Denne topplade kan fjernes ved at trykke på de 2 låse og samtidig køre toppladen mod bagsiden af kabinettet. Det store hul er til systemets ledninger, de ledes også ud på bagsiden af kabinettet.
 


På toppen sidder også kabinettets I/O porte og knapper, fra venstre er det først HDD  aktivitets LED'en, dernæst Resetknappen, så startknappen og til sidst følger 2 stk. USB 3.0 stik med audio stikkene imellem sig.
 


På toppen sidder der et større dæksel i højre side, som man afmonterer for at kunne få plads til at sætte netledningen på her i hjørnet. Dernæst sættes pladen på igen og holder ledningen nede så den kan ledes ud på bagsiden.

 

Billeder i artiklen uden Hwt logo er taget direkte fra producenten.

 

Vi går videre og ser på det indvendige af kabinettet.