Test: Silverstone Lucid LD03 Mini-ITX

Kabinetter d.  11. september. 2019, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 7187 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  1055,00
Produkt udlånt af: SilverStone
DK distributør: DCS

Design indvendigt 

 

 


Her ses den stålplade som man kan installere sine SSD'er eller Harddiske på, der er plads til 2 drev enten 2,5" eller 3,5". Den sidder fast ved at den ene ende passer med 2 huller ned over enderne på et par nitter og i den anden ende skrues den fast med 2 skruer.
 


Frontpladen sidder fast på kabinettet med 4 låse i hjørnerne de stikkes ned i det låsebeslag man ser øverst på billedet. Den runde dims nedenunder er en kombineret afstandsholder til frontens glasside og samtidig en holder for glaspladerne i siderne. når man hiver i dimserne oplåses de på bagsiden og man kan let få sidepladerne ud. Det er så omvendt når de skal på plads igen. Sidepladerne har en stålramme som, løftes udad og fremad når pladerne skal afmonteres. Er man i tvivl findes der en video på Silverstones site.
 


En SSF PSU kan monteres i holderen til formålet. Den afmonteres og spændes på PSUen med 4 skruer.
 


Sådan ser det indvendige ud når toppen er fjernet. Over bundkortspladen ses den anden af kabinettets 2 blæsere, den sidder i samme stålplade som også over blæseren har det store hul til I/O pladen fra bundkortet. I venstre side kan et grafikkort monteres. 
 


Her er det et kig ind når front og top pladen er fjernet, her kan man faktisk se det hele internt i kabinettet med et kig ind på bundkorts pladen.

 

Jeg sætter noget hardware i kabinettet på næste side.