Test: Silverstone Lucid LD03 Mini-ITX

Kabinetter d.  11. september. 2019, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 7177 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  1055,00
Produkt udlånt af: SilverStone
DK distributør: DCS

Installation af hardware

 

 

Testsystem:

  • Asus F1A75-I Deluxe
  • AMD A8 3870
  • 16 GB AMD Radeon R9 Gamer Series DDR3
  • ASUS ROG STRIX GTX 2070 RTX
  • Silverstone NJ450-SXL 450 Watt PSU
  • 240 GB OCZ VECTOR SSD
  • 500 GB Samsung


Det lykkedes ikke at få systemet til at køre med denne 450 Watt PSU, men OK man anbefaler fra ASUS side en 550 Watt som minimum til 2070 RTX korte så nok ikke så mærkeligt at kun den midterste blæser stod og hakkede lidt frem og tilbage uden at starte. Så skal man have et stort vildt grafikkort i kabinettet skal man nok have en noget større PSU.
 


Når hardwaren skal monteres fjernes alle tre glasplader, så står man tilbage med et metalbur som det er ret let at installere delene i.
 


Bundkortet i dette tilfælde et M-ITX lægges ned ovenpå de 4 afstandsstag som er præinstalleret i kabinettet. I med de 4 skruer og det var det.
 


Holderen til SSD/HHD afmonteres og storage enhederne monteres.
 


Her er pladen monteret igen med en 2,5" SSD og en 3,5" Harddisk. Så skal PSUen installeres og derfor fjerner man PSU-holderen i venstre side af billedet. Holderen monteres på SSF PSU'en med de fire skruer der følger med til den. Det er stadig i højre side af kabinettet set fra fronten.
 


Her har jeg så monteret PSU'en i kabinettet igen, her skal man huske at sætte den interne 240 Voltsledning på PSU'en og tænde for afbryderen. Det det gav ingen problemer, så vi går videre.
 


Her er det ret store ASUS ROG STRIX GEFORCE RTX 2070 blevet installeret og det var heller ikke den store udfordring.
 


Her ses bunden af kabinettet og filteret er her fjernet så man kan se det ret store hul som grafikkortets ende kan stikkes igennem under monteringen, så er det muligt at få grafikkortet helt ind i kabinettet så det kan stikkes i bundkortets PCIe slot. Totalt set er dette kabinet rigtigt lækkert at montere l hardwaren i.
 


På med glassiderne igen og få trukket diverse ledninger ud af det store hul på bagsiden.af plastiktoppen. Man skal lige huske at montere den interne ledning til PSU'en og tænde for kontakten inden man lukker kabinettet. 240 Volt ledningen stikkes på plads i hjørnet øverst til højre og dækpladen monteres igen. Så trykkes der på startknappen og der kommer lys i Power og HDD-aktivitetsdioderne som er blå.
 

 


Har man et system med masser af RGB LED lys så er det jo oplagt at sætte det i dette kabinet, her er et eksempel fra producenten. Her uden frontpladen.
 


Og her med fronten monteret, så kan man bedre se hvor meget røgfarvet glaspladerne er og hvor meget af lyset der trods alt kommer igennem.

 

Konklusionen følger som det næste.