Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  2163,00
Produkt udlånt af: Gigabyte
DK distributør: DCS

Overclocking

 

 


Her er billedet fra CPU-Z og der blev det til 4,25 GHz og jeg kunne bare ikke få den til at rende mere med AMD RYZENMASTER softwaren, eller det kunne jeg godt men det gav ikke noget ekstra.
 


Her er de indstillinger jeg har brugt ved Overclokningen. Det er meget med forskel om det Overclock jeg har lavet giver lidt ekstra ydelse, men i mange af testene giver det dog lidt ekstra.

 

3DMarkHer i 3DMark testen kan en OC'et RYZEN 5 3600X ikke følge med 2700X, alligevel bliver det til en sejr i Fire Strike og Time Spy.

 

Basemark CLBasemark CL testen klares med pæn fremgang i den samlede score og Physics testen i de andre tests må AORUS PRO se sig slået af X470 med 2700X CPU.

 

Cinebench R15Igen i Cinebench ser vi X570 AORUS PRO vinde i OpenGL testen, men den taber det igen i den rene score.

 

AIDAIgen kører AIDA testen mærkeligt og resultaterne er ikke meget bedre en i Stock hastighed. X570 vinder dog i Kopieringstesten.

 

PCMark 10
PCMark 10 klarer X570 AORUS PRO helt suverænt og over grafen ses den første test jeg lod validere og det gav et resultat bedre end 98% så det må siges at være helt i orden.

 

wPrimeI wPrime testen klarer X570 AORUS PRO sig ganske fint, men i den lange test kan det ikke helt følge med.

 

ChrystalDiskMarkIgen i CDM ser vi en mindre fremgang i nogle af testene og AORUS NVMe Gen4 SSD runder de 5 GiB/s i den sekventielle test. Fint scoret.

 

Tilbage er så kun konklusionen som følger på næste side.