Test: Roccat Vulcan keyboard

Styre-enheder d.  13. september. 2019, skrevet af Korreborg 0 Kommentarer.  Vist: 4516 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Korreborg
Oversættelse: jmose

Pristjek på pricerunner 1200,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software og RGB

 

 


ROCCAT har udviklet softwaren kaldet SWARM til at styre deres mus og tastaturer. Jeg har lest Monbergs test af ROCCAT musene vi har haft til test, og er helt enig i at det bestemt er et potent stykke software, som virkeligt giver mange muligheder. Blandt andet har de en automatisk AIMO intelligent lysstyring, som automatisk ændre på lysprofilerne alt efter hvad du foretager dig, og giver et varierende ”lysbillede” i tastaturet, fremfor bare at det er den samme animation som kører igen og igen. Det virker ret godt, og det eneste jeg kunne tænke mig, var at man selv kunne vælge farve spektret, så det kunne være lidt mere tilrettet ens smag, frem for bare at vise alle de farver som er tilgængelige.
 


Ud over det automatiske kan man vælge mellem 8 andre profiler. Alt fra nogle gode, til nogle mere ”ligegyldige”/ nogle man bliver en smule skør af at kigge på. Men de er der, og man kan lege med dem som det passer en. Så alt i alt et plus.
 


RGB farverne er rigtig gode og dybe, og der kan komme ret godt smæk på når der skrues helt op.

 


I software kan der samtidig gemmes op til 5 forskellige profiler, og der kan laves spil afhængige macro taster. Og der ligger allerede færdig macro profiler klar til mange af de store titler.
 


Update af software, samt firmware sker uden at computeren behøver at blive genstartet. Dog skal tastaturet tages ud og sættes i igen under firmware update.

Men generelt set et godt stykke software som gør hvad det skal.