Korrekturlæser: donto
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: donto

Pristjek på  1434,00
Produkt udlånt af: Asrock
DK distributør: Komplett.dk

Introduktion

 

 

ASRock X570 PRO4 er navnet på dette bundkort vi har fået tilsendt fra ASRock. Det er et bundkort, som fuldt ud understøtter 2 x M.2 SSD PCIe 4.0, men bortset fra det som i sig selv også er ret vigtigt for alle der skal købe nyt X570 bundkort, så er der sparet lidt på f.eks. antallet af USB 3.2 og vi har heller ikke at gøre med highend komponenter overalt på bundkortet. Til gengæld får man her et godt ydende bundkort til en særdeles favorabel pris på kun lidt over 1400 Kr.
 


Kassen er sort som grundfarve og hist og pist ses nogle blålige og hvide striber i øvrigt de samme hvide striber, som man også finder på selve bundkortet. Vi får at vide, at vi har at gøre med et PRO bundkort og længere nede ses bundkortets navn i Store hvide typer. Længere nede mod bunden ses ASRock's Logo og forneden på kassen ses nogle af de teknologier som er indbygget i dette bundkort.
 


ASRock blev stiftet i 2002 og har siden fremstillet bundkort. I mange år, medens de fik etableret sig på markedet, producerede de budgetbundkort til fornuftige priser. Oven i hatten fik man ofte ekstra funktioner eller software, der var med til at flytte overvejelserne over på om ikke man fik mere for pengene ved at købe hos ASRock. I dag producerer ASRock ikke kun lavprisbundkort, men er også oppe at konkurrere med de langt mere etablerede mærker.

 

Vi ser nærmere på chipsættet på næste side.