Test: Corsair K70 MK.2 SE Rapidfire Keyboard White

Styre-enheder d.  17. september. 2019, skrevet af Monberg75 2 Kommentarer.  Vist: 5166 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: jmose

Pristjek på  1300,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / Layout

 

 

Godt ser det ud, enkelt og med en god finish, som bliver hjulpet godt af den metal ramme, som straks møder en, når man tager det i brug. Det virker godt og solidt. Og det enkle udtryk er pænt.
 


Tastaturet har en del dedikerede taster, som sidder både i højre og venstre side af tastaturet. Jeg elsker personligt dedikerede taster, for det er MEGET nemmere end sekundære funktioner på andre taster. 

Til venstre øverst har vi 3 knapper: RGB Profil, RGB lysstyrke og Win Lock. Sidst nævnte knap kan sættes til at låse flere funktioner fx Windows key eller Alt + F4. Øverst til højre har vi justering af lyd ved hjælp af hjulet og en mute knap venstre for. Neden under det finder vi fire multimedie taster, som jeg desværre kun kunne få til at virke i Windows Media Player.
 Fint ser det ud med håndledsstøtten.
 


En god detalje er den gennemgående USB port, til USB drevet eller den eksterne harddisk - eller måske bare musen!
 


Man kan ikke komme uden om kablerne, de har virkelig gjort noget ud af dem og det samme med USB stikkene. Det er dejligt at se og det føles som godt kram. Virker gennemtænkt.
 


Og så lige et billede med fuld blæs på RGB lyset, som selvfølgelig kan justeres efter brugerens behov og lyst. Det kan blinke, skifte farve eller man kan nyde alle farver på én gang.
 

 

På næste side kigger vi på iCUE, softwaren til tastaturet.

 

 

wiruzman
 
Superbruger
Tilføjet:
30-10-2019 10:56:17
Svar/Indlæg:
23/6

Hvor kan man købe dette i DK?pansertjald
 
Superbruger
Tilføjet:
30-10-2019 19:42:02
Svar/Indlæg:
1083/55

#1 Alle steder i DK

Elgiganten har haft det på tilbud et par gangeSvaret blev redigeret 1 gang, sidst af pansertjald d. 30-10-2019 19:42:36.