Test: Corsair K70 MK.2 SE Rapidfire Keyboard White

Styre-enheder d.  17. september. 2019, skrevet af Monberg75 2 Kommentarer.  Vist: 5092 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: jmose

Pristjek på  1300,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 

 

Til dagligt bruger jeg et membran tastatur, så det er noget helt andet at komme over på et mekanisk.


Daglig brug:

Tastaturet har et super godt layout, og tasterne sidder hvor de skal, og har den rette størrelse. Er man vant til, at skrive på et standard tastatur, vil dette falde helt naturligt at tage i brug. Jeg kunne godt mærke i starten, at tasterne på dette tastatur er højere, end det tastatur jeg er vant til at bruge. Men det bliver hurtigt en vane, at skrive på det nye tastatur.

Personligt elsker jeg, når et tastatur har dedikerede taster til forskellige funktioner. Som minimum multimedia taster, så man lige kan pause og skippe musikken, samt skrue ned for den. Det har dette tastatur, og de sidder nemt tilgængelig og er tydelig opmærket. Det er fedt.
 

 

Komforten:

Komforten i tastaturet er i top, ikke mindst takket være den gode håndledsstøtte. Den giver en god hvileplads til håndleddet, så man ikke får ondt under længere tids skrivning.

 

Lyset:

Den lyse baggrund og de hvide knapper giver en helt speciel belysning, selv om dagen. Man kan sagtens se lyset om dagen, og det ser faktisk ret fedt ud. Der er heldigvis flere styrker i lyset, som man kan justere med en dedikeret knap. Ellers ville lyset faktisk være alt for kraftigt om aftenen, hvis man skulle køre med fuld styrke hele tiden.
 

 

Gaming:

Der er ingen tvivl om, at dette tastatur er lavet til hurtige tastninger. Kontakten hedder MX Cherry Speed Silver, og den aktiveres allerede ved 1,2 mm nedtryk. Den fulde tryklængde er 3,4 mm, så mindre end halvvejs nede har man faktisk aktiveret kontakten. Det gør, at man får den naturlige mekaniske følelse, men man får hastigheden fra low profile taster. Det er skabt til gaming.

 

 

På næste side kommer konklusionen.

 

 

wiruzman
 
Superbruger
Tilføjet:
30-10-2019 10:56:17
Svar/Indlæg:
23/6

Hvor kan man købe dette i DK?pansertjald
 
Superbruger
Tilføjet:
30-10-2019 19:42:02
Svar/Indlæg:
1075/54

#1 Alle steder i DK

Elgiganten har haft det på tilbud et par gangeSvaret blev redigeret 1 gang, sidst af pansertjald d. 30-10-2019 19:42:36.