Test: Dutzo Odio 7 Gaming Headset

Lyd d.  09. september. 2019, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 7173 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: neemos
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på  399,00
Produkt udlånt af: Proshop.dk
DK distributør: n/a

Test

 

 


Odio 7 headsettet er blevet testet i min daligdag og er blevet brugt både til musik og gaming, med mest fokus på det sidste. Der er testet i diverse forskellige spil for at se hvordan det klarer de forskellige lyd oplevelser. Odio 7 er blevet testet på både mobiltelefonen og computeren.


Dutzo Odio 7 headsetter er super nemt at gå til når man får det pakket ud, det er som de fleste headset, lige til at sætte til og så fungerer det. Der er ingen smart software der først skal installeres for at kunne bruge headsettet, det er som i de gode gamle dage, bare plug'n play og så ind i dit favorit spil

Komforten på Odio 7 er virkelig god, ørekopperne er utroligt behagelige og det er næsten som at sidde med skyer på ørene, der er ingen pres og øret kan uden problemer ånde, selvom det er et lukket design. Hovedbåndet er også super behageligt, og man mærker ikke at man har headsettet på, heller ikke ved længere gaming sessions på 3-4 timer.

Lyden er god og fyldig i Odio 7, og jeg må indrømme at jeg efterhånden er lidt overrasket over hvor god lyd man får i prisklassen vi befinder os i, 399,-. Jeg har nemt ved at høre mine fjender i diverse FPS spil som CS:GO, Fortnite og PUBG, og den retningsbestemte lyd i disse spil er spot on. Det kan være svært i visse headset at høre præcist hvor fjenden er, men ikke her, det er super nemt at høre præcist hvor de er. Går man over i lidt mere eventyragtige spil, så får man et rigtigt dejligt og fyldigt lydbillede, uden skarpe toner eller udtværet bas.

Når det kommer til musik har Odio 7 heller ingen problem med at følge med, og jeg har brugt det på min telefon sammen med Spotify. Odio 7 er udstyret med en dejlig kort ledning på 1,2 m. men der følger en forlænger med som spillter single jackstikket op i lyd / mikrofon kabel. Men det korte kabel gør det nemt at bruge dette headset samme med sin telefon hvis man ønsker det. Oveni det, så kan mikrofonen også afmonteres, så man ikke ligner en total gamer nørd der lige har taget sit headset med ud i byen. 

Odio 7 klare alle genre af musik ganske fornufigt, og der har ikke rigtigt være noget at udsætte på lyd kvaliteten. Det eneste der lige har været lidt problemer med, er at headsettet er lidt for dårligt afskærmet for lyde udenfor, og man hører desværre temmelig tydeligt hvad der foregår rundt om en. Det kan selvfølgelig være en fordel når man sidder til et lan og gamer sammen med kammeraterne, men knap så fedt når man sidder i toget på vej et sted hen og der sidder en flok fulde unge tosser.

Men alt i alt og til prisen er Odio 7 et rigtigt godt og behageligt headset.

 

På næste side kommer konklusionen.