Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  1452,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: Fourcom

Specifikationer

MSI's kendte FROZR køling har også fundet vej til dette bundkort da Gen 4.0 PCIe stiller større krav til kølingen af bundkortet. Som MSI skriver det så skal det tilfredsstille både gamers og entusiaster.

 

Ud over at chipsættets køleprofil er ret stor så er der samtidig tænkt på køling til M.2 SSD'erne i M.2 soklerne, der dirigeres luft hen under den når blæseren er i drift.

 

Blæserstikkene autodetekterer om der skal køres med PWM eller DC til den enkelte blæser og det skulle samtidig give en mere jævn blæserstyring.

 

Selve blæseren til chipsættet er forsynet med mange fine finesser som alsammen skal forbedre airflowet. Bladene har en runding som giver mere airflow, Blæseren er forsynet med et kugleleje som garanterer 50000 timers operation. Bladene har en afrundet kant som giver mindre vindstøj. Kanten har et buet design som forstørrer vinklen på airflowet. Bladene er glasbelagte for at give mindre modstand. Bladene har nogle riller som forbedrer airflowet i blæseren.

 

Blæserne kan man styre enten fra BIOS eller via Dragoncenter softwaren.

 

MSI's chipsæt blæser kan justeres til 3 forskellige modes: boost, balance og silence. Bundkortet kan styre det selv afhængigt af hvad man bruger PC'en til og herover er der 3 eksempler.

 

MSI MPG X570 er udstyret med en ekstra stor grafikkortslås som er glimrende når man skal afmontere GFX'et. I nærheden af det store ATX stik finder man et EZ Debug system bestående af 4 LED'er som alle er røde.

 

Det er muligt at flashe sin BIOS på flere måder herover vises med billedet hvordan man gør det ved hjælp af en PSU, en USB stick som først er formateret til Fat32. Sæt PSU Power stikkene i bundkortet og tænd, sæt så USB sticken med den omdøbte BIOS fil i det nederste af USB stikkene under PS2 stikket i I/O afsnittet. Tryk så på BIOS flash knappen og USBen begynder at blinke hurtigt, når den holder op er BIOS'en blevet flashet. Let og ligetil. En anden metode er med værktøjet i BIOS'en.

 

MSI har erkendt at de mosfetterne på bundkortet bliver ret varme og derfor har de forsynet dem med en ekstra stor køleprofil for at kunne klare strømkravene og især varmeafgivelsen fra CPU'ens VRM'er.

 

Dette er de hårde data på MSI MPG X570 GAMING PLUS bundkortet