Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  1452,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: Fourcom

Software

En af de meget brugbare softwareting der medfølger MSI MPG X570 bundkortet er Dragon Center, som letter forskellige opgaver med at justere diverse ting i systemet ret nemt.

 

Den første knap er Performance som hurtigt kan skifte mellem fire modes:  stille, OC og 2 brugerdefinerede profiler.

 

Næste knap hedder Hardware monitor og når man har valgt hvad man vil overvåge er det bare at trykke på Apply knappen og herefter kommer der et mindre popup vindue som man kan placere hvor man vil have det på skærmen.

 

Næste knap hedder Eyerest og her kan der vælges mellem Default, Gaming og Movie samt naturligvis en mode med customized settings.

 

Sidste knap i Dragon Center hedder Mystic Light og det er selvfølgelig programmet som styrer alt omkring RGB Led lyset på bundkortet. Programmet er rigtigt fint og der er masser af profiler at vælge imellem som angår lyset og det er ret smart at man ser effekten på bundkorts billedet til højre inden man trykker på apply. RGB LED Lyset affyres af 12 RGB LED dioder på bagsiden af bundkortet, så det giver en fed RGB effekt ud på bundkortspladen og derfra videre ud i kabinettets bagsiden. Det kan så kombineres med LED Striber i RGB headerne på bundkortet.

 

Så er jeg gået ned i bunden af Dragon Center billedet og hernede finder man yderligere 4 knapper. Den første er blot Home knappen, nummer 2 er stedet hvor man registrerer sit bundkort og her er det nummer 3 jeg har trykket på og her foregår al opdatering af diverse drivere og når man har valgt hvad der skal opdateres ved at vælge de røde prikker til eller fra trykkes der blot på install og programmet klarer resten for dig.

 

Sidste knap forneden er Tools og herunder kan man i første punkt sætte Boost på USB og Storage. Næste punkt er stedet hvor man kan sætte ekstra power til en af USB portene så der kan oplades via stikket.

 

Gaming Hotkey siger næsten sig selv her kan man konfigurere sin Game Keys via softwaren.

 

Sidste punkt Smart Tool er lige hvad det er her kan man lave sig en bootbar USBstick hvis man har en DVD eller ISOfil med et Windows Image, der kan ovenikøbet også lægges M.2 SSD drivere med i boot imaget. Et ganske smart program.