Test: Sky Pad - Glas 2.0 musemåtte

Diverse d.  30. september. 2019, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 4323 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: neemos
Oversættelse: donto

Pristjek på  449,00
Produkt udlånt af: Skypad Gaming
DK distributør: Skypad Gaming

Layout / Design

 

På bagsiden at musemåtten finder vi store gummifødder som skal sørge for at måtten bliver stående når der er fuld knald på spilleriet. De virker solide og virker til at sidde godt fast, og de giver helt sikkert et godt grundlag for selve musemåtten så den ikke står og vipper på skrivebordet.


Musemåtten kommer i 5 forskellige farver og kan derfor farve koordineres totalt til dit build, eller for den sags skyld dit skrivebord så det hele matcher.
 

Test
 

Jeg må sige at jeg er ganske imponeret over den, skal vi kalde det fremgang, som SkyPAD har præsteret med deres version 2.0 af deres velkendte glas musemåtte. Jeg var også skribenten der testede version 1.0 og den var ganske glimrende at game på, men med deres version 2.0 har de overgået sig selv. 

Præcisionen på måtten er uovertruffen, og det siger jeg som en der har testet et hav af musemåtte her i min tid på HwT.dk. Det er noget man lige skal vænne sig til, da musemåtten samtidigt er utrolig hurtig. Det lyder lidt forkert at skrive, men den er bare hurtigere end en tilsvarende stofmåtte. Faktisk måtte jeg sætte min sensitivitet en anelse ned ingame, da den ellers helt var til at styre. Men præcisionen er super, og det er som om at musen, i hvertfald min, bedre læser overfladen på glas end på stof og dermed opnår den større præcision.

Men den er hård for en gammel gamer som undertegnet, det skal man have med i sine overvejelser, og hvor meget jeg end kan lide at game på den, så kan mine håndlede desværre ikke længere holde til at sidde på så hård en overflade i længere tid af gangen. Men jeg har nydt at teste den og knægten herhjemme er blevet superglad for den, så den har fået en fast plads på gamerbordet.

Om man er til en glas musemåtte eller ej finder man kun ud af ved at prøve den. Nogle af os gamle rotter er fra da det var nyeste opfindelse at game på glas og mange af os ved derfor hvordan det er og hvor præcist det er at game på glas. Dog vil jeg sige til de unge, ud og prøv det, for det er en helt anden oplevelse end at game på en stofmåtte.


På sidste side kommer konklusionen.