Test: Sky Pad - Glas 2.0 musemåtte

Diverse d.  30. september. 2019, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 4411 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: neemos
Oversættelse: donto

Pristjek på  449,00
Produkt udlånt af: Skypad Gaming
DK distributør: Skypad Gaming

Konklusion

 

Om man er til glas eller ej når det kommer til musemåtten, det er en meget individuel sag, så jeg kan kun anbefale alle seriøse gamere at komme ud og prøve det. For farten og ikke mindst præcisionen på glas er markant bedre end den er på stof i min optik. Der er dog et par ting man skal have med i tankerne, og det er at man kan ikke få den i samme størrelse som de store stofmåtte endnu og har man lidt gamle led, så skal man nok lige prøve den af først, men ellers så er det bare ud og prøv den, du vil blive overrasket.
 

Bundle/Tilbehør - 2
Der er ikke andet med end musemåtten, og med det fede logo man nu har hos SkyPAD, havde jeg gerne set lidt merch med i kassen.

Design/Layout - 4
Jeg er personligt meget glad for det stilrene design der er på en glasmusemåtte. Den kommer også i 5 forskellige farver, så der er noget for enhver smag.

Ydelse - 5
Jeg er dybt imponeret over hvor god den er i version 2.0, og det er helt sikkert en jeg kommer til at game på i ny og næ.

Pris - 3
Med en pris på 449,- kr. er den i den dyre ende, men man skal huske på at den ikke bliver slidt, som f.eks en stof musemåtte bliver, så i længden sparer du penge ved at købe denne musemåtte.

 

 
Test: Sky Pad - Glas 2.0 musemåtte
Bundle - Tilbehør2
Design - Layout4
Ydelse5
Pris3
Samlet70%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here

UK summary

 

 

It’s a personally case of taste if you like a mousepad in glass or not, so I only can recommend any serious gamers to try it out. The speed and precision you gain with the glass is much better than equally sized cloth mousepads. But there are a couple of things you have to take into account, and that is that you cannot get the same large sizes as with cloth and the if you have some older wrists you might have to get used to it first, but besides that, it’s only to try it and you will be pleasantly surprised.
 

Bundle/Accessories - 2
There is nothing included besides the mousepad, and given the cool logo at SkyPAD I would have wished for some extra merchandise.

Design/Layout - 4
I’m personally pleased with the clean design on this mousepad. It comes in 5 different colors, so there should be something for everyone.

Performance - 5
I’m deeply impressed by how good this 2.0 version is, and it is definably one I now and then will be gaming on.

Price - 3
With a price of 449 DKK, this mousepad is in the more expensive end, but you have to remember that it won’t get worn over time, like cloth mousepads, so over time you save money by buying this one.