Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: M.Beier
Oversættelse: M.Beier

Pristjek på 1770,- 1770,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 

Corsair er blandt de førende indenfor RAM, AIO køling, kabinetter, strømforsyninger, mus/ keyboard, vi har fornøjelsen af at se på deres absolut top-serie af strømforsyninger, AX serien. Serien startede tilbage i 'de gode gamle Gulftown dage', altså tilbage ved starten af core-i serien fra Intel. AX serien kom efter HX som var forrige flagskip, og AX blev introduceret med AX1200, en tung 100A 12V strømforsyning som sammen med ANTEC TPU er den mest legendariske blandt overclockere med meget strømtunge systemer.

AX er generelt kendt at være klippe stabil og at kunne belastes med markant mere end den er specificeret til - samt have bedste 80plus rating ved lancering. En bagside af medaljen er at prisskiltet følger trit - men man skal ikke glemme at der er 10 års garanti på AX serien!
 


Corsair blev etableret i 1994 i Freemont Californien. Firmaet har fortsat hovedsæde i Freemont, men dog størst aktivitet i Asien. Corsair har alle dage haft et tæt samarbejde med div community/fora, og har flere steder huseret med 'the beard family', blue,black,yellow osv. Corsair er generelt solid kvalitet, og har igennem årene også skildt sig gevaldigt ud på pris, bl.a. på AX-serien, men endnu mere på deres gamle GTX-program for RAM, hvor at de som første valgte at teste og udvælge de bedste af de bedste RAM.

 

Vi vil på næste side se på AX850 kassens indhold.

 

 

Natalisa17
 
Overclocker
Tilføjet:
18-11-2019 06:41:10
Svar/Indlæg:
2/0

..Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Cocio21 d. 18-11-2019 08:42:52.