Test: Fourze Gaming headset GH500

Lyd d.  26. november. 2019, skrevet af neemos 3 Kommentarer.  Vist: 8935 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: neemos
Oversættelse: jmose

Pristjek på  499,00
Produkt udlånt af: FOURZE
DK distributør: Fourcom

Test

 

 


Testen er udført ved at jeg har brugt GH500 headsettet i mit daglige liv, både til musik, gaming og film. 

 

Komfort

Jeg må sige at jeg imponeret over at en nytilkommer til markedet kommer med en produkt af denne kaliber. Komforten er simpelthen noget af det bedste jeg længe har prøvet, og det kommer fra en der har testet virkelig mange headsets efterhånden. Den memory-foam som der er brugt i GH500 headsettet er utrolig blød og tilpasser sig dine ører super hurtigt, og man mærker næsten ikke at man tager headsettet på. Jeg har personligt ganske følsomme ører, men jeg har ingen problemer haft med hverken pasform eller brug af headsettet i længere tid af gangen. 

 

Spil

Jeg har testet i lidt forskellige spil som PUGB, The Cycle og Raft for at nævne nogle få og jeg må sige at jeg igen også her er ganske imponeret. GH500 klarer sig virkelig godt, og mange af de fodfejl som man normalt ser fra et nyt firma, har Fourze fuldstændig undgået. GH500 kommer med virtuel 7.1 og headsettet leverer en ganske fin oplevelse i alle spil hvor surround  kan bruges. Dog er 7.1 et område de kan arbejde lidt på, da der er et par svipsere hist og pist i lyden, men generelt et virkelig pænt lydbillede.
Når man kører GH500 i stereo, hvilket jeg gør til de fleste FPS spil, så er lydbilledet rigtigt godt, og GH500 kan uden problemer konkurere med andre af de større og mere veletablerede brands i vores del af verdenen. Jeg har uden problemer kunne høre fjenderne i  f.eks PUBG og The Cycle. Lydbilledet når lyden brager derud af med eksplosioner og hvad der ellers kan forventes i FPS spil, er fint og detaljeret og der er ingen problemer med at lyden bliver knudret.

 

Mikrofon

Ifølge mine medspillere er mikrofonen fin og klar og der har ikke været de store problemer med at få den del til at virke. Dog oplevede vi lidt genklang hvis der sad en trådløs enhed i stikket lige ved siden af USB stikket. Der var dog ingen problmer når den ikke var til stede. Når man tilslutter via jack stikkene, så har jeg slet ikke oplevet nogle problematiker.

 

Musik

I musik delen klarer GH500 sig også hæderligt, og selvom headsettet ikke er lavet decideret til musik, så volder det ingen problemer for GH500. Jeg er personligt til lidt mere trampe dakke dak musik, og det sætter de fleste headsets lidt på prøve, da der er rigtigt mange skift imellem den tunge bas og de finere dele i musikken. Men GH500 klare den tunge bas leg uden nogen form for problemer, og jeg må sige at jeg er ganske imponeret over hvor god lyden er i når det kommer til lige den genre af musik. 
Jeg har selvfølgelig også testet andre musik genre, men over hele linien klarer GH500 sig hæderligt, og er et headset jeg uden problemer har brugt som mit dagligdags headset, både på rejser i det offentlige, derhjemme og på jobbet.

 

På næste side kommer vi til konklusionen.

 

 

TeamdB
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-11-2019 14:38:14
Svar/Indlæg:
511/123

Vil da lige være fræk og sige at nøjagtigt samme Headset findes i en version fra Havit HV-H2002U. Denne har en vejlende udsalgspris på 329kr, hvorfor dette måske ikke er så billigt igen. 

 

 neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
27-11-2019 20:15:57
Svar/Indlæg:
1118/307

Af ren nysgerrighed, hvordan kan du se de er ens? 

En ting er jo hvad det ser ud til, men der kan være en del detaljer under motorhjelmen man ikke er klar over.TeamdB
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-12-2019 08:53:49
Svar/Indlæg:
511/123

Der er enkelte forskelle, men bliver lavet på samme fabrik. Havit havde eksklusivitet på modellen, men modellen bliver nu solgt ud som OEM.

Chipset, støbeform og højtalerenheder er de samme.