Test: FOURZE T150 kabinet

Kabinetter d.  18. oktober. 2019, skrevet af Renissen2 5 Kommentarer.  Vist: 6086 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på  599,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: Fourcom

Konklusion

 

 


Konkluderende kan jeg sige at jeg finder dette M-ATX kabinet generelt helt i orden til et Gamer builld som det er tiltænkt fra producenten. De tre medfølgende blæsere skaber et overtryk i systemet der sørger for at få den varme luft ud. Det ser samtidig ganske fint ud med de tre grønne blæsere på fronten. Jeg var ikke specielt glad for at monteringsbeslaget til at holde grafikkort skruerne ikke passede helt, for i dette kabinet resulterede det i at kabinettet blev tvunget skævt og stod og vippede. De tre blæsere som kører fuld skrald i kabinettet kan da høres, men det var dog ikke så voldsomt at jeg løb skrigende væk. Desuden vil der være lidt støj fra den øvrige hardware afhængigt af hvad man isætter af CPU-Køler, PSU, grafikkort og harddiske. Men generelt et OK kabinet uden på nogen måde at være prangende.
 

Innovation/Teknologi - 3
Her må det blive til et 3 tal for her er ikke de store nyheder hverken på innovation eller teknikken brugt til at fremstille og samle kabinettet.

Bundle/Tilbehør - 3
Her må det igen blive et 3 tal for at vedlægge et A4 blad med info og 2 poser skruer er bestemt ikke meget, men det er ikke meget værre end så mange andre kabinetters bundle og FOURZE skal vel lige have de sidste finpudsninger på plads.

Design - 4
Her giver jeg et 4 tal for jeg kan personligt godt lide dette M-ATX kabinet og umiddelbart oser det ved første ydre indtryk af minimalistisk stil i forening med glas og lys.

Pris - 4
Prisen på de 599 kr. må siges at være helt fair for dette kabinet, som har en bestykning med hærdet glas og LED lys i fronten.

 

 
Test: FOURZE T150 kabinet
Innovation / Teknologi3
Bundle - Tilbehør3
Design - Layout4
Pris4
Samlet70%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here

UK summary

 

 

For the conclusion I can say that I find this M-ATX case generally alright for a gamer build as is intended by the manufacturer. The three included fans creates pressure inside the system and makes sure to get the hot air out of the case. At the same time it also looks quite good with the three green fans in the front. I was not that happy about the mounting brackets to hold the graphics card as the screws did not quite fit, this resulted in the case being forced to warp, which made it tilt a little. The three fans are running at full speed inside the case is audible, but not enough to make me run away screaming. There would of course also be noise form the other hardware in the case, depending on what you use in CPU cooling, PSU, graphics card and hard drives. In general an OK case without being extraordinary in any way.
 

Innovation/Technology - 3
Here I give a score of 3 as there are not many news in either innovation or technology used to manufacture or build the case.

Bundle/Accessories - 3
Once again I give a score of 3. Putting in the A4 page with info and 2 bags of screws is definitely not too much, but this is not much worse than many of the other bundles and FOURZE probably still needs to get the last things settled as well.

Design/Layout - 4
Here I give a score of 4 as I personally like this M-ATX case and at first sight I think it oozes of minimalistic style in unizon with glas and lights.

Price - 4
The price of 599 DKK is quite fair for this case equipped with both tempered glass and LED lights in the front.

 

 

Petter1979
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-10-2019 08:38:28
Svar/Indlæg:
1265/80

Synes det er dyrt i forhold til hvad man får. Et coolermaster masterbox 5 pro rgb tempered glass er det overlegent, samt at der er mere plads til kabel management, jeg har lige bygget en pc med det kabinet til min søsters søn, og det er billigere, samt at der ikke er bøvl med at skrue grafikkortet fast:

 Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af The Boss d. 18-10-2019 12:19:31.


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
18-10-2019 12:55:53
Svar/Indlæg:
1998/273

#1 

Rart med feedback og det var så din mening. :)#3
RX
 
Superbruger
Tilføjet:
18-10-2019 17:54:11
Svar/Indlæg:
52/3

Jeg tænker at der mangler støvfilter til blæserne og at det godt kunne være RPG lys og ikke kun grønt. Ellers et ok kabinet, hvis man er til matx størrelsen, som ikke er så udbredt på bundkort siden mere...Waskus
 
Superbruger
Tilføjet:
18-10-2019 17:59:09
Svar/Indlæg:
385/3

Wow cable management er pænere bagpå end inde i kabinettet🙂

Jeg har lige fået et Be Quiet! Pure base 500 ind ad døren og samlet min computer i det. Til 660kr er det fanme et godt kabinet.Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
18-10-2019 18:03:39
Svar/Indlæg:
1998/273

#4

Ja det er jo kun midlertidigt med de kabler i kabinettet. :) Ja det skal jeg til at lave artikel om snart så det bliver spændende. Har selv et Silent Base 600. :)