Test: FOURZE T750 kabinet

Kabinetter d.  02. december. 2019, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 6461 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: donto

Pristjek på  699,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: Fourcom

Installation af Hardware

 

 

Testmaskinen består af :

Bundkort: GIGABYTE X570 AORUS PRO
CPU: AMD RYZEN 5 3600X
RAM: G-Skill RAM kit 2x8 GB 3400 MHz Sniper X
PSU: Cooler Master G750M
SSD: Samsung 850 EVO 256 GB
SSD: GIGABYTE  AORUS NVMe Gen 4 1TB
HDD: Samsung HD502HJ 500GB
GPU: ASUS ROG STRIX GAMING GEFORCE GTX 2070 8 GB
OS: Windows 10 PRO
Køling: Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition

 


Hardwaren monteres rimelig nemt i kabinettet og kun 2,5" SSD'en var lidt tricky, da man holder SSD'en på den ene side og skruer i på den anden side af bundkortpladen. Nu hvor jeg har fået fat i en manual viser det sig at 2,5" SSD'en burde have været monteret fra bundkortsiden. Det gør nu ikke den store forskel for skruerne skal stadig monteres bagfra, gør man det rigtigt vil ledningerne til power og SATA bedre kunne finde plads ned gennem de store huller til ledninger. Man skal lige huske af fjerne de dækplader der sidder i PCIe hullerne på kabinettet inden man monterer bundkortet, da de er af den type der skal brækkes af. Det synes jeg trækker ned og virker lidt billigt så dyre er de dækplader med skrue montering heller ikke og det gør det hele lidt nemmere når der monteres kort i PCIstikken.
 


På med glaspladen så er den side klar.
 


På bagsiden er det også nemt at trække ledningerne og arrangere dem som man vil. Der er god plads også til de tykke ledninger hele vejen hen på bagsiden af bundkorts pladen. Jeg har her lagt blæserhuben et dårligt sted for bulerne i bundkortpladen er her for tykke, så i et endeligt build ville jeg nok lægge den i hullet sammen med PSU'en eller i venstre side hvor 2,5" SSD'en er monteret.
 


Sådan tager setupet sig ud fra bagsiden af kabinettet.
 


Grafikkortet smuttede fint på plads og der skulle ikke trækkes og trykkes særlig meget for at få skruerne på plads, herefter skubbes dækpladen ned og skjuler det store hul ved grafikkortet.
 


Så er der fyret op for systemet og det ser ganske fint ud. Der er blåt lys i power LED'en og rødt lys i HDD/SSD aktivitets LED'en i venstre side af kontrolpanelet ovenpå kabinettet.

 

Tilbage er så kun en konklusion, den kommer på næste side.