Test: Roccat Kain 120AIMO Gaming Mouse

Styre-enheder d.  27. november. 2019, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 3769 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: Ferns

Pristjek på  550,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

 

Roccat KAIN 120 AIMO har en velkendt form, som vi efterhånden ser på flere og flere mus. Den er god og ergonomisk i sin form, beregnet til FPS spil.

På toppen af musen har vi en stor DPI knap. Der er desværre ikke lys i den, selvom det ser sådan ud. Den er lavet af gummi, så man hurtigt kan skifte, da fingrene ikke glider på en hård plastikknap. Overfladen er lavet af en coating, jeg ikke har set før. Den ligner og føles som det velkendte soft touch gummimateriale vi ellers kender så godt, men det er hårdere og knap så modtageligt for fedtede fingre. Super lækkert. Scroll knappen er oplyst, som jeg viser senere, og beklædt med blød rillet gummi for bedste greb.
 


På venstre side finder vi to store knapper til tommelfingeren. De sidder som de skal til palm grip, og er tilpas store til både små og store hænder. Der er ikke gummi på siderne af musen, men den samme coating over det hele.
 


Bag på musen finder vi et Roccat logo, som også er oplyst. Lyset i musen er delt op i 2 zoner, som man kan styre uafhængigt af hinanden, eller sammen som en stor effekt. Og så selvfølgelig med AIMO systemet. Man kan se musen hælder lidt, hvilket er den ergonomisk rigtige form.
 


På højre side er musen helt glat. Man kan tydeligt se her, at knapperne er skåret ud af musen, hvor andre har knapperne med i selve skallen. Det er et spørgsmål om smag, om man kan lide dette eller ej. Personligt mener jeg det samler mere skidt, jo flere revner der er i en mus. (Jeg bruger dog en med løse knapper selv, så jeg mener ikke det er skidt, bare uhygiejnisk)
 


Under musen finder vi to store glidepuder. De sørger for, at musen suser over ethvert underlag nemt og gnidningsfrit. Man kan også lige se sensoren. Det er ikke meget hul der skal til for så høj en opløsning og præcision.
 


Til sidst har vi et billede af stikket og kablet. Stikket er et standard USB stik, dog står der KAIN på stikket, så man ikke kommer til, at hive det forkerte stik ud af computeren. Kablet er stofkabel, som er rimeligt fleksibelt. Det er ikke helt blødt, men det krøller dog heller ikke. Det er lige tilpas.
 

 


Så skal vi kigge på softwaren.