Test: Roccat Kain 120AIMO Gaming Mouse

Styre-enheder d.  27. november. 2019, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 3770 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: Ferns

Pristjek på  550,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software

 

 

Roccat SWARM er vi stød på mange gange her på siden, da det er den software alle Roccat produkter bruger. Det er et samlet stykke software, som sørger for at holde alle dine Roccat produkter kørende og opdaterede.

Når du sætter dit produkt til, og starter SWARM op, ligger der typisk en opdatering og venter. Når det hele er opdateret, er du klar til at justere på dine produkter, i dette tilfælde vores KAIN 120 AIMO mus.

Første fane er en fane, hvor de vigtigste ting er samlet. Man kan tilpasse denne side med de ting man justerer jævnligt, så man ikke skal bladre igennem det hele hver gang.
 


Under fanen 'Indstillinger' finder vi de tekniske indstillinger for musen. Her kan man blandt andet justere DPI indstillingerne, og en del andre tekniske ting.
 


Fanen 'Tildeling af knap' giver mulighed for, at tildele knapperne andre funktioner end dem de har i forvejen. Man kan give dem alt fra standard ting til makroer til systemfunktioner, ja, jmulighederne er så godt som uendelige.
 


Vil man justere lyset i musen, går man selvfølgelig til fanen 'Oplysning'. Herinde justere man lyset, eller bruger AIMO systemet, som justere lyset alt efter hvordan man bruger musen. Det er en funktion Roccat har opfundet, og som kan bruges sammen med alle deres AIMO produkter.
 


I 'Avancerede indstillinger' justere man alle de meget tekniske ting. Her kan man blandt andet justere opdateringshastigheden og kalibrere musen til musemåtten for bedste tracking.
 

 


Så er det tid til test