Test: Roccat Kain 120AIMO Gaming Mouse

Styre-enheder d.  27. november. 2019, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 3758 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: Ferns

Pristjek på  550,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 

 

Musen er blevet brugt flittigt en lille uges tid, og der er blevet spillet, surfet og redigeret artikler og billeder. Det har været en super oplevelse.

 

Daglig brug:

Roccat KAIN 120 AIMO er en meget behagelig mus at bruge. Den ligger godt i hånden, og har fungeret rigtig godt. En af de ting Roccat blandt andet markedsfører den mus med, er den nye coating. Den skulle ikke være modtagelig overfor fedtfingre, hvilket jeg kun kan give dem ret i. Efter den tid jeg har brugt musen, kan man stort set ikke se jeg har brugt den. Der er ingen genskin på knapperne eller hvor hånden ligger. Det er ret lækkert.

 

Komforten:

Denne mus er en FPS mus beregnet til Palm Grip metoden. Det betyder, at man lægger hånden oven på musen, og har den inde i selve hånden. Formen på musen gør, at man slapper helt af i håndled og underarm, da man ikke skal dreje den, men det hele falder helt naturligt ned over musen.

Alle knapper sidder som de skal, også dem til tommelfingeren. det kan nogle gange være et problem, at disse knapper sidder for langt fremme eller tilbage, så man skal anstrenge tommelfingeren for, at nå en af knapperne. Det er ikke tilfældet med denne mus, der sidder de lige som de skal. De er også tilpas store, så´både små og store hænder kan ramme dem uden problemer.

 

Kvaliteten:

Roccat er jo et kendt mærke efterhånden, og de har mange produkter og spiltimer på samvittigheden. De udvikler deres produkter konstant, og det gælder både kvaliteten og funktionerne.

Roccat KAIN 120 har fået en ny coating, den har fået en ny opbygning af musetasterne, som de kalder Titan Click, som skulle være op til 16 ms hurtigere at aktivere og spille med. Så har de givet musen en super følsom sensor, så den kan bruges på alle de skærme der nu måtte være til rådighed, og så bruger de bare kvalitetsprodukter.

Roccat Titan Click er blevet opfundet ved, at roccat har gennemgået og redesignet deres museknapper, så de aktiverer endnu bedre og hurtigere. De siger de har hentet 16 ms i forhold til andre mus.
 

 

 

Lyset:

Lyset i musen er super lækkert. Det er fuldstændig afgrænset, så der ikke kommer lys ud steder man ikke ønsker det. Og så er det helt diffust, så man ikke kan se selve dioderne nogen steder. Det kan jeg rigtig godt lide, det betyder man har tænkt sig lidt om ned til mindste detalje.
 


Logoet kan faktisk lyse så meget, at det helt blænder. Så man bliver nok nødt til at justere styrken, så det passer til ens behov. Personligt kan jeg ikke lide for kraftigt lys, det skal være blødt og behageligt, så det ikke anstrenger øjnene. Men ønsker man en projektør, så er det lige før man også får det med i købet her.
 

 


Så er det tid til konklusionen.