Test: Logitech G604 Gaming Mouse

Styre-enheder d.  20. december. 2019, skrevet af Monberg75 10 Kommentarer.  Vist: 5214 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: jmose

Pristjek på  700,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Konklusion

 


Logitech er gode til det de gør, og deres G604 Lightspeed mus er også super lækker. Den har en høj DPI, og er bygget i rigtig lækker kvalitet. Lightspeed forbindelsen virker helt problemfrit, og man kan nemt skifte imellem Lightspeed og Bluetooth, hvis man nu skal have musen med på farten sammen med laptoppen.
 

Innovation/Teknologi - 5
Der er ingen tvivl om, at der ligger en masse innovation og teknologi i denne mus. Den har lynhurtig trådløs forbindelse, utrolig lang batteri levetid og en 16000 DPI sensor. det hele styres af en ARM processor, som har hukommelse, så den kan gemme alle indstillinger i selve musen. Alle kontakter er i høj kvalitet, og det hele er bygget i super lækker kvalitet.

Bundle/Tilbehør - 4
Der følger et forlængerkabel med til musen, men jeg savner virkelig en transportpose. Logitech lægger op til, at man skal bruge musen på farten, som hjemme. Men de sørger ikke for, at man kan transportere musen sikkert frem og tilbage i tasken. det er lidt ærgerligt.

Design/Layout - 3
Personligt synes jeg, at musen vejer for meget, og at vægtfordelingen i musen er skæv. Det betyder, at man skal bruge uhensigtsmæssigt mange fingerkræfter på, at løfte musen fra underlaget, hvilket er knap så fedt under intens gaming, og specielt så meget som MMO og MOBA flytter og trykker på musen. Jeg tror ikke det er en topscorer inden for en mus til den genre.

Software - 3
Logitech G HUB er generelt lidt besværligt at finde ud af. Jeg synes opsætningen og hele systemet er lidt rodet og trægt at arbejde med. Det burde Logitech om nogen, kunne gøre langt bedre.

Ydelse - 4
Ydelsen i musen fejler umiddelbart ikke noget. Den er super præcis, og kan tilpasses på alle mulige måder. Her er det den samlede oplevelse jeg tænker på, og på grund af vægten  trækker jeg lidt fra her.

Pris - 4
700 DKK ligger prisen cirka på i skrivende stund, og det er nok en god pris for en mus i denne kaliber. Man får en hyper moderne mus, som har et væld af funktioner og features. Den er trådløs, og har 2 muligheder for forbindelse, så man kan bruge den på flere enheder uden, at skulle gøre det store andet end trykke på en knap.

 

 
Test: Logitech G604 Gaming Mouse
Innovation / Teknologi5
Bundle - Tilbehør4
Design - Layout3
Software - BIOS3
Ydelse4
Pris4
Samlet76%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here

UK summary

 

 

Logitech is good at what they do and their G604 Lightspeed is no exception. It has a high DPI, and is built in really delicious quality. The Lightspeed connection works seamlessly, and you can easily switch between Lightspeed and Bluetooth if you're going to have your mouse on the go along with the laptop.
 

Innovation/Technology - 5
There is no doubt that there is a lot of innovation and technology in this mouse. It has lightning-fast wireless connectivity, incredibly long battery life and a 16000 DPI sensor. It's all controlled by an ARM processor that has memory so it can store all the settings in the mouse itself. All the contacts are in high quality and the whole is built in super delicious quality.

Bundle/Accessories - 4
An extension cable is included with the mouse, but I really miss a transport bag. Logitech lets you use your mouse on the go, like at home. But they don't make sure you can transport the mouse securely back and forth in the bag. That is a pity.

Design/Layout - 3
Personally, I think the mouse weighs too much and that the weight distribution in the mouse is skewed. This means that you have to use an inappropriate number of finger forces to lift the mouse from the surface, which is not that great during intense gaming, and especially as the MMO and MOBA move and press the mouse. I don't think it's a top scorer within a mouse for that genre.

Software - 3
Logitech G HUB is generally a bit tricky to find out. I think the setup and the whole system is a bit messy and sluggish to work with.

Performance - 4
The performance of the mouse does not fail at first sigth. It is super precise, and can be customized in every possible way. Here it is the overall experience I am thinking of, and because of the weight I draw a little from here.

Price - 4
The price is 700 DKK, at the time of writing, and it is probably a good price for a mouse in this caliber. You get a hyper modern mouse that has a wealth of features and functions. It's wireless, and has 2 options for connection, so you can use it on multiple devices without having to do anything other than pressing a button.

 

 

gasolin
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-12-2019 10:56:52
Svar/Indlæg:
5167/596

Synes altid vægen er et problem med trådløse mus, få mus vejer mindre end ca 130-135gr og det er ofte et problem med mus der bruges til spil nå man skal bevæge musen hurtigt.Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af gasolin d. 20-12-2019 11:00:14.


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
20-12-2019 12:48:08
Svar/Indlæg:
1194/156

Jeg tror meget det er en vanesag.. Men der skal jo også være et batteri, og det vejer jo.

Nogle gamere putter jo også mere vægt på deres mus, og køber dem med vægt system. Så der skal nok være købere, det er der ingen tvivl om. Men man skal da lige overveje om det nu er en mus for en selv, når man skal ud og investerer..

Personligt vil jeg ikke gå trådløs, med mindre der er en konstant lademulighed. Som Roccat Leadr eller en anden type med samme mulighed. Generelt er jeg dog ikke særlig generet af kabel.gasolin
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-12-2019 12:53:51
Svar/Indlæg:
5167/596

Nogen mus tillader en hel dags brug ved opladning efter få min, gå ud og lave en kop kaffe og man kan spille resten af dagen når musen har opladet imens man lavede kaffen.Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
20-12-2019 13:00:39
Svar/Indlæg:
1194/156

Problematikken er, at jeg ikke gider løse ledninger liggende klar til at oplade en mus, som alligevel glemmer at forbinde, for så at løbe tør midt i en god spilsession, som så skal afbrydes på grund af opladning. Det er udelukkende til gene.. Så hellere en ladestation så den kan sættes i når man er færdig, og man er garanteret en fuld spiloplevelse hver gang man tager den i brug.

Det samme gælder headsets. Derfor har jeg heller ikke trådløst headset. (Endnu)gasolin
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-12-2019 13:06:43
Svar/Indlæg:
5167/596

Har du ikke en oplader + kabel liggende til din mobil?

Så skal man bare have pcen indstillet til at man kan oplade imens den er slukket.

Har 4 batterier så jeg altid har 2 der er opaldet og med opladelige batterier kan man få større kapacitet end alm duracell batterier man  aflevere på genbrugspladsen når de er brugte

 

Kan batterierne i det hele taget tåle hvis de er tilsluttet en aktiv oplader hele natten?Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
20-12-2019 13:10:45
Svar/Indlæg:
1194/156

Nej, ingen unødige kabler ved computeren, Jeg bruger min mobil som senge ur, så ladeledningen ligger der :)

Ja, Li-Ion batterier er beregnet til, at blive ladet når det har lyst osv. det kommer også an på laderen. Laderen skal jo slå fra og til efter behov, så den ikke smålader hele tiden. Men det styrer de nye ladere uden problemer.Razorblade
 
Superbruger
Tilføjet:
20-12-2019 17:07:36
Svar/Indlæg:
216/3
Har haft trådløse mus siden 2002, kommer aldrig til købe en med hale igen, hader ledninger.

Det kan være denne skal afløse min gamle g602 🙂


gasolin
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-12-2019 17:33:57
Svar/Indlæg:
5167/596

Har lige bestilt en trådløs G603 til under 400kr da jeg ville have en trådløs fordi jeg begyndte at få problemer med at min mus er med kabel

 

Fik først købt en Logitech M705 og den var lidt lille, men ok, løs og blød,upræcis scroolhjul og fødder der var lidt for lave som gjorde at den ikke altid gled flyndende, max en time så var den på vej tilbage til proshop.

 

Der står intet om batteritiden, hvad er jeres erfarringer? (med logitech gamer mus)

 

Have engang en razer mamba, måske den første version med ladestation, den skulle oplades med alt på performance hver dag, det var forfærdeligt og helt uacceptabeltSvaret blev redigeret 1 gang, sidst af gasolin d. 20-12-2019 17:34:55.


Razorblade
 
Superbruger
Tilføjet:
21-12-2019 16:48:36
Svar/Indlæg:
216/3
240 timer på en enkelt AA celle, men tror måske jeg køber et par g602 igen, 299.- hos komplett.


gasolin
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-12-2019 17:17:40
Svar/Indlæg:
5167/596

Har lige fået den G603 jeg bestilte i går, i forhold til en G602 er den super enkel og har ingen rgb (har en G403), den er lige mig, også selv om den ikke er super let, men hvilken mus med batterier er også det. 

 

Det der undre mig i forbindelse med logitechs software er at man skal justere markørhastigheden og scrollhjulet via windows og ikke i den logitech app hvor man kan justere f.eks dpi.

 

Hvordan kan det være?

 

Pt bruger jeg 2x 1.2 volt 1900mAh AA Eneloop batterier, ville ønske man kunne nøjes med 1 AAA batterier som ville holde mindst 6 måneder i hi performance mode, min trådløse xbox controller (har altid primært brugt en trådløs controller til pc,først logitech ps controller og senere xbox, har altid virket godt indtil loigitechs driver ikke ville med windows 10) bruger også AA batterier, der skal så bare et  sæt ekstra batterier til.Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af gasolin d. 21-12-2019 17:23:48.