Test: Roccat Vulcan 121 AIMO RGB Gaming Keyboard

Styre-enheder d.  28. november. 2019, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 5058 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: Ferns

Pristjek på  1059,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design


 

Lad os starte lidt fra en anden vinkel denne gang. Vi starter med håndledsstøtten, som følger med tastaturet. Den har en fin størrelse, og en overflade i struktureret hård plastik.
 


Under håndledsstøtten finder vi nogle gode gummifødder som sørger for, at den ligger godt fast på underlaget.
 


Støtten monteres ved hjælp af skjulte magneter, og den sidder rimelig godt fast på selve tastaturet. Apropos tastaturet, så ser det således ud. Rimelig standard layout, men med et touch af ekstra dedikerede knapper.
 


Oppe i højre hjørne har vi nogle dedikerede knapper til blandt anden volumen og lyden. Det er super lækkert med dedikerede taster til den slags, da jeg tror mange bruger dem hele tiden.
 


En alternativ placering af dioder for diverse låse på tastaturet. Her er mulighed for, at se om selv gaming låsen er aktiveret. Det er desværre ikke muligt at skifte farve i hverken disse dioder, eller i de dedikerede taster nævnt ovenfor.
 


Tastaturet har udover de dedikerede taster, også en masse funktioner gemt under standard tasterne i form af Fn funktioner. Som man kan se, ligger der ekstra funktioner på alle F-tasterne, og også på en del andre taster rundt på tastaturet. Det er lækkert at have muligheden.
 


Som man kan se på billedet her, er tasterne af en lidt speciel model. Selve kapperne er ikke særlig høje, hvilket også giver udtryk for et meget tydeligt lysniveau på tastaturet. Jeg har endnu ikke haft behov for, at køre på fuld lysstyrke på tastaturet. Kapperne har også ret skarpe kanter, hvilket jeg ikke har haft det store held med, men det fortæller jeg om under testen.
 


Under tastaturet finder vi også nogle gode gummifødder som sørger for, at tastaturet i sin helhed ligger godt fast på underlaget. Dette tastatur skrider ikke nogen steder.
 


Der er foldebare fødder under tastaturet, så man kan ændre vinklen på tastaturet. Nogle vil gerne have det fladt, hvor andre gerne vil have lidt vinkel på. Det har man muligheden for med dette tastatur.
 


Til sidst et billede af stikket, som er et ganske almindeligt standard USB stik. Der står dog Roccat Vulcan på det, så man ved hvor stikket hører til, når man kigger bag på computeren.
 

 

På næste side kigger vi på Roccat Swarm softwaren.