Test: Steelseries Apex Pro TKL Keyboard

Styre-enheder d.  12. december. 2019, skrevet af neemos 2 Kommentarer.  Vist: 6337 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: neemos
Oversættelse: donto

Pristjek på  1599,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software

 

 


Når du åbner Steelseries softwaren, så bliver du mødt af et overblik over hvad du har tilsluttet af enheder fra Steelseries. Her vælger man selvfølgelig den enhed man nu skal ind og rode med, i vores tilfælde her er det Apex Pro TKL.
 


På første fane inde i softwaren, der er der mulighed for at lave nye key bindings, altså ændre måden hvorpå en tast fungerer. Det kan være at du vil have at når du trykker z så skal den launche et program for dig, Mulighederne er nærmest uendelige herinde, og man kan opsætte sit tastatur helt præcist som man ønsker det.
 


På fane 2, der styrer du hvor langt ned en tast skal trykkes for at den reagerer, og her kan der justeres til alt fra helt i bund, til at du bogstaveligt talt bare skal strejfe en given tast. Meget fed feature, da det er muligt at indstille hver tast individuelt.
 


På 3 fane har du mulighed for at styre lyssætningen på dit tastatur, og igen er det muligt at opsætte alt 100% som du ønsker, og du kan indstille hver enkelt tast hver for sig hvis du ønsker det.
 


På sidste fane, har du mulighed for at ændre hvad der bliver vist på OLED skærmen, det kan være alt fra et logo som det ses her, til en lille animation hvis man ønsker det.


På næste side tester vi Apex Pro TKL.

 

 

bamselinen
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-12-2019 13:30:34
Svar/Indlæg:
2144/218

Jeg er ihvertfald glad for mit det kører bare

 neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
12-12-2019 18:37:55
Svar/Indlæg:
1097/305

det er et super awsome tastatur, det er helt sikkert