Test: Steelseries Sensei Ten Gaming Mouse

Styre-enheder d.  05. december. 2019, skrevet af neemos 3 Kommentarer.  Vist: 4427 gange.

Korrekturlæser: cmnielsen
Billed behandling: neemos
Oversættelse: cmnielsen

Pristjek på  569,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 

 


Ergonomien / Komfort

Ergonomi og komfort når det kommer til en mus, er afhængig af mange faktorer, og om man oplever en mus som god eller ej, kommer oftest ned til små detaljer. Steelseries Sensei 10 er lavet til både højre håndet og venstre håndet personer. Jeg har dog af gode grunde, ikke kunne teste dette, da jeg ikke er ambidextral (kan bruge begge hænder). 

Ergonomien er super god, selvom det er et ældre design som Steelseries har brugt. Den ligger virkelig godt i hånden, selvom den er en anelse til den store side, i forhold til hvad jeg personligt foretrækker. Det vil altid være en smagssag, om man bruger den ene eller anden måde at holde musen på. Jeg har ikke oplevet nogen udtrætning af hånden, og med en vægt på kun 92g. har det været en fornøjelse at bruge musen i det daglige arbejde. Sensei 10 kan ifølge Steelseries selv bruges af Claw, Fingertip, or Palm metoderne uden problemer.

Musen er beklædt med en form for gummi / plastik, som føles super behagelig at holde på, og gør at fingrene ikke glider nogen steder, selv når det går lidt hurtigt for sig. Scroll knappen er udstyret med riller for bedre at kunne få fat og det fungerer rigtigt god.


Gaming / Dagligt brug

Sensei 10 er blevet testet i mit dalige virke her på HwT.dk og i diverse spil som PUBG, CS:GO, RAFT, Felix the Reaper og The Cycle

Sensei 10 har jeg oplevet som en utrolig præcis og hurtig mus at spille med, både til FPS og andre former for gaming. Specielt i FPS spil, har jeg virkelig nydt den hurtige TrueMove Pro sensor, som Sensei 10 er udstyret med.
Softwaren til musen gør det muligt, at omprogrammere alle knapper på musen, så du kan få lige de funktioner som du måtte have brug for i ethvert spil. Det har gjort, at jeg ikke mangler ekstra knapper, selvom 4 tommel knapper for nogle, kan virke som en smule i underkanten af, hvad man kan få brug for.

Sensei 10 er selvfølgelig også udstyret med RGB, og vi ved jo, at det gør alt 10% bedre. Det er super nemt at sætte op inden i softwaren, som vi kiggede på tidligere, og det er heldigvis holdt ganske diskret, så det er kun logoet på bagenden af musen og scroll knappen, der er oplyst.

Alt i alt en super lækker mus både til gaming og almindeligt kontor arbejde.

 


På næste side kommer konklusionen.

 

 

Anomynous
 
Superbruger
Tilføjet:
06-12-2019 08:17:30
Svar/Indlæg:
361/14

Med super god kvalitet over hele linien

 

Hold your horses... hvis den benytter samme interne knapper som Rival 310 så vil jeg ikke kalde det kvalitet. Har fået min ombyttet 3 eller 4 gange fordi den dobbeltklikker når den ikke skal og min nuværende er så småt også begyndt at gøre det.neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
09-12-2019 11:55:39
Svar/Indlæg:
1120/307

Jeg kan jo desværre kun udtale mig om den mus vi har fået til test.

Og her har kvaliteten været helt i top, og ingen mis clicks fra musen overhovedet.NicktheGreek
 
Superbruger
Tilføjet:
12-08-2020 11:37:10
Svar/Indlæg:
129/0

Ser ud til der et problem med Omron switches, som er det der er på Rival 310, der holder til 50 mio. klik. (har selv en logitech 903 med Omron - der også dobbeltklikker.) Men da Sensei Ten iflg. hjemmesiden bruger Steel-series switches med 60 mio. klik, så der er tilsyneladende tale om nogle andre switches.