Test: Fourze GM120 Gaming Mouse

Styre-enheder d.  18. december. 2019, skrevet af neemos 1 Kommentarer.  Vist: 4347 gange.

Korrekturlæser: morra19
Billed behandling: neemos
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på  249,00
Produkt udlånt af: FOURZE
DK distributør: Fourcom

Test

 

 

GM120 musen fra Fourze er blevet testet i min daglige gøren ved computeren, både arbejdsmæssigt og gaming mæssigt. Der er blevet testet i forskellige spil og genrer for at komme hele vejen rundt, blandt andet LOL, CS:GO, PUBG og Felix The Reaper.
 


Dagligt brug
Lækker og diskret mus som man uden problemer kan tage med alle steder, både ud til LAN og med på kontoret. Selve følelsen af musen er god, og belægningerne på siden giver et dejligt behageligt greb på musen. Toppen af musen er belagt med en form for gummi, som føles rart, og igen giver et godt greb på musen. 

Alle switches / knapper på musen er gode og behagelige og yder ikke alt for meget modstand hvilket jeg personligt godt kan lide. De giver et roligt og dæmpet klik når de bliver aktiveret og det er med til at man sagtens ville kunen bruge musen på et kontor hvor andre kan blive generet af støj.


Gaming
Til gaming er musen en anelse begrænset - der mangler lidt knapper i forhold til hvad jeg personligt bruger. Der er kun de to tommelknapper på musen som man bruger under gaming, og der bruger jeg personligt lidt flere, selv i FPS spil. 

Rent gaming mæssigt yder musen rigtigt fornuftigt og sensoren virker god og hurtig, selvom jeg ikke lige har kunnet få info på hvilken en der er sat i GM120 musen. Pasformen på musen passer perfekt til mine hænder der må være af gennemsnitlig størrelse, og jeg bruger palmgrip under gaming.


Kvaliteten
GM120 musen føles robust og virker til at kunne klare lidt tæv. Overfladen er dækket af softtouch gummi, som giver en behagelig følelse, men som dog har en tendens til at blive slidt og det er derfor man har brugt en anden belægning på siden af musen. Men helt overordnet set lader musen til at være robust og bygget med kvalitet for øje.


Lyset
Et af de pænere lys som jeg har set i forskellige mus, og det er super nemt at justere via knappen på musen der er lavet til det. Umiddelbart, da der ingen software er, kan der ikke synkroniseres med andre enheder. Men nu er det også det man kan kalde en entrylevel mus, så det har nok ikke den store betydning.


Så mangler vi kun konklusionen der kommer på næste side.

 

 

pansertjald
 
Superbruger
Tilføjet:
18-12-2019 19:15:32
Svar/Indlæg:
1102/55

Hvor har du set den til 249?. Jeg kan kun finde den til 349 alle steder.

 

Jeg kan finde GM100 til 249, men ikke GM120. Havde ellers været en fin julegave til min nevø