Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  2401,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software

 

 


En af de meget brugbare softwareting der medfølger MSI MPG X570 bundkortet er Dragon Center, som letter forskellige opgaver med at justere diverse ting i systemet ret nemt. Der er en masse spilprofiler man kan slå til og redigere i.
 


Den første knap er Performance som hurtigt kan skifte mellem fire modes:  stille, OC og en brugerdefineret profil.
 


Næste knap hedder Hardware monitor og som det kan ses overvåges Bl.a. CPU'en herfra.
 


Næste knap hedder True Colour og her kan der vælges mellem Default, Gaming og Movie samt naturligvis en mode med customized settings.
 


Lan Manager giver næsten sig selv herunder er det muligt at indstille f.eks. prioritet på nettrafikken, se det øjeblikkelige forbrugsbillede, test sit netværk og tilgå yderligere en masse settings i Advanced.
 


Sidste knap i Dragon Center hedder Mystic Light og det er selvfølgelig programmet som styrer alt omkring RGB Led lyset på bundkortet. Programmet er rigtigt fint og der er masser af profiler at vælge imellem som angår lyset og det er ret smart at man ser effekten på bundkorts billedet til højre inden man trykker på apply. Da der ikke er RGB Led'er på bundkortet er det naturligvis kun RGB Headerne der kan styres med denne software.
 


Så er jeg gået ned i bunden af Dragon Center billedet og hernede finder man yderligere 4 knapper. Den første er blot Home knappen, nummer 2 er stedet hvor man registrerer sit bundkort og her er det nummer 3 jeg har trykket på og her foregår al opdatering af diverse drivere og når man har valgt hvad der skal opdateres ved at vælge de røde prikker til eller fra trykkes der blot på install og programmet klarer resten for dig.

 


Lad os så få testet bundkortet.

 

 

Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
21-01-2020 15:19:29
Svar/Indlæg:
2008/273

 Knudson142
 
Overclocker
Tilføjet:
08-05-2020 13:55:33
Svar/Indlæg:
1/0

Looking at the core feature set, the MSI MEG X570 Unify includes three PCIe 4.0 x4 M. ... There are three full-length PCIe 4.0 slots which operate at x16, x8/x8, and x8/x8/x4, as well as two PCIe 4.0 x1 slots. Supported memory speeds allow for DDR4-4600 and up to 128 GB to be installed.