Test: Antec DF-500 RGB Tempered Glass kabinet

Kabinetter d.  17. februar. 2020, skrevet af Renissen2 4 Kommentarer.  Vist: 4394 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  492,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / Layout

 

 


Antec har fremstillet et kabinet som er i midi størrelse. Det er i deres Dark serie så det har både en mørktonet hærdet glas sideplade og en front fremstillet delvist i mørktonet gennemsigtig plastik. Kabinettet er forsynet med 3 stk. 120mm RGB blæsere som synkront kan styres via styrepanelet på toppen af kabinettet.
 


Som det kan ses på dette billede af venstre side så dæmpes kigget indenfor en del ned af den mørke hærdede glassideplade.
 


Her er sidepladen fjernet og her er egentlig ikke ret meget at beskrive.
 


Vi hopper over på den højre side og her finder man blot en sortmalet stålplade monteret med 2 fingerskruer.
 


Når sidepladen er fjernet ser man tydeligt interiøret. På midten en masse ledninger bl.a. til RGB blæserne. Der er ingen af ledningerne der på forhånd er trukket, så det er bare i gang med opfindsomheden for at få dem arrangeret. I højre side ses et pænt stort hul til CPU kølerens bag plade.
 


Forneden i højre side ses PSUpladsen, den monteres indefra på denne model. Der er fire gummiplader i bunden som en standard størrelse PSU kan hvile på.
 


Stadig forneden hen mod den venstre side sidder der et harddiskbur med plads til 2 stk. 3,5" harddiske eller 4 2,5 SSD'er. Der er 2 harddisk holdere af plastik og de krænges bare ud over harddiske da de har låsetappe i hver side. De hives ind og ud ved at trykke på plastikrammernes yderste flader.
 


Over PSUpladsen er der plads til at montere 2,5" enheder i 2 monteringsplader, som hver især kun sidder fast med en enkelt fingerskrue. Selve 2,5" enheden skal skrues fast.
 


Ved siden af til venstre er der yderligere 2 pladser til 2,5" enheder, de monteres med skruer fra venstre siden af kabinettet.
 


RGB LED lysstyringen har sit eget lille print som foroven har stik til henholdsvis skifteknappen til RGB lyset og strømtilslutningen til printet.
 


Så nåede vi op på toppen af kabinettet og her finder man et støvfilter af sort metal meshgitter.
 


Filteret holdes på plads af magnet striber i kanterne på bagsiden. Under filteret ses de ovale huller til montering af blæsere.
 


Lidt skråt forsænket ned i en skrå vinkel på frontens top finder vi styrepanelet. Fra venstre er det først audio stikkene, derefter knappen til at skifte de 7 RGB farver med og på midten ses startknappen. Yderst til højre sluttes der af med 2 stk. USB 3.0 stik.
 


Her ses fronten af kabinettet, det er en kombination af sort plastik og det mørke gennemsigtige plastik. Forneden ses Antec Logoet.
 


Af med fronten som holdes på plads af 8 plastlåse (som tager pænt fat for jeg kunne da nå at få en finger udstyret med en klemmelus) fordi jeg ikke tog hårdt nok fat i frontpladen.
 


Frontens bagside indeholder intet spændende, det er blot her sort og mørk plastik samles af et par lysegrå plastikplader med diverse skruer, en i hver side.
 


Når man modtager kabinettet ligger der løst indeni et meshgitter som kan bruges på fronten foran blæserne, hvis man har lysten til at afmontere alle 3.
 


På bagsiden af kabinettet ser det meget velkendt ud. Øverst et hul til I/O skjoldet, dernæst et meshgitter og nogle aflange huller til eventuelt at montere en udblæsnings blæser. Så følger de 7 PCI afdækningsplader hvoraf kun den ene kan afmonteres med og har en selvstændig afdæknings plade med en skrue til at holde den på plads. De næste 6 pladser er af typen som skal brækkes af så her skal man helst vide på forhånd hvad der skal monteres i kabinettet, da det senere bliver noget med at afmontere bundkortet for at komme til at brække yderligere PCI plader af. Ovenover PCI pladserne er der en dækplade som skjuler det grimme hul der sædvanligvis er her. Pladen holdes på plads af 2 fingerskruer, og man kan hive den op når grafikkort og andre enheder skal monteres.
 


Og så nåede vi atter bunden og hernede finder man nok et mesh filter i metal, det er til at fjerne ved at bøje det ud af de 8 holdere som holder det på plads. Så med andre ord skal det støvsuges så er det ned på siden med kabinettet. Ned mod fronten på billedet ses de 4 fingerskruer hvormed man kan justere hvor man vil have harddiskburet placeret i kabinettet. På midten til højre kan man ved hjælp af en skruetrækker justere hvor tæt på glaspladen man vil have den vinklede holder også bestemmer hvor langt ud man vil have glaspladen til at kunne gå ud fra kabinettet. Kabinettet hviler på fire plast fødder som er skruet fast.
 


På midten af fødderne er der monteret en lille gummiklods.
 

 


Det var designet og så sættes der hardware i på næste side.

 

 

CDCRenegade
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
19-02-2020 15:05:58
Svar/Indlæg:
1530/59

Jeg er ikke vild med at man dækker fronten på den måde - foretrækker meshSvaret blev redigeret 1 gang, sidst af CDCRenegade d. 19-02-2020 15:06:12.


Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
19-02-2020 15:39:20
Svar/Indlæg:
15940/635

Bliver ved med at få fejl til artiklen, så jeg har endnu ikke kunne læse den -  https://hwt.dk/Error?aspxerror...Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
19-02-2020 16:40:12
Svar/Indlæg:
1998/273

#1

Ja men der må jo være et marked for dette kabinet i deres Dark serie. 🙂Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
19-02-2020 16:40:57
Svar/Indlæg:
1998/273

#2

Skriv det til Kilo 🙂