Test: GIGABYTE AORUS KD25F monitor

Skærme d.  14. januar. 2020, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 4665 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: neemos
Oversættelse: Ferns

Pristjek på  4010,00
Produkt udlånt af: AORUS
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

 


Designet på Aorus KD25F er holdt i et råt look, som helt sikker vil tiltale langt de fleste. Skærmen er holdt i sort og grå på forsiden, med logoet midt på skærmen som er holdt i sølv, som eneste undtagelse. 
 


Vi starter fra bunden og her ser vi foden på KD25F, den er lavet af metal og farvet sort og har en rå overflade. I midten af foden er der gjort plads til kabelføring, så kablerne fra skærmen ikke bare hænger ned på skrivebordet.
 


I midten af skærmen finder vi Aorus brandet sammen med den lille mikrofon (Hullet lige under Aorus mærket) der er med til at gøre den active noise cancelling så god.
 


Her ser vi hele skærmen bagfra, og som det kan ses har Gigabyte valgt at holdet det i en rå "gamer" stil som vil tiltale langt de fleste gamere.
 


Der er selvfølgelig RGB i enhver skærm der sigter mod gamer markedet nu om dage, og det er der selvfølgelig også Aorus KD25F skærmen.
 


Da KD25F ikke er en buet skærm, så er der mulighed for at tilte skærmen hele vejen rundt på højkant hvis man har brug for det.
 


På undersiden af skærmen finder vi selvfølgelig alle tilslutningsmulighederne, samt joystikket til at navigere rundt i menuerne til skærmen.


På næste side tager vi et kig på den software der følger med til KD25F skærmen.