Test: GIGABYTE AORUS KD25F monitor

Skærme d.  14. januar. 2020, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 4663 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: neemos
Oversættelse: Ferns

Pristjek på  4010,00
Produkt udlånt af: AORUS
DK distributør: n/a

Test

 

 


Hvis der er en skærm der kan gøre dig til en bedre spiller på markedet, så er det uden tvivl AORUS KD25F skærmen. Noget af det første man bemærker når man sidder og gamer på denne skærm, er det utroligt "rolige" billeder selv ved hurtige bevægelser. Hvor andre skærme kan godt kan sløre lidt, når man bevæger sig hurtigt rundt, så er der ingen slør overhovedet på denne skærm. Det er afhjælpes til dels af de teknologier som skærmen gør brug af som AMD Freesync og sin Nvidia G-sync kompatibilitet. Det er med til at der ingen tearing er, selv ved de høje framerates. KD25F er også udstyret med såkaldt aim stabilizer, som igen er med til at minimere sløret, når man drejer hurtigt rundt, og det er virkelig noget der kan mærkes, hvis man gamer FPS spil.
 


AORUS KD25F er udstyret med "Black Equalizer", som virkelig gør en forskel når man gamer i spil der godt kan virke lidt lidt mørke. Normalt er man nødt til at skrue op for gamma´en, som bare gør at hele billedet bliver markant lysere, men med denne teknologi, bliver der kun skruet op for de mørke områder i spillet. Det er virkelig en fornøjelse at game med, specielt i et spil som f.eks PUBG hvor det kan være enormt svært at se sine fjender i landskabet. Her gør det virkelig at man har nemt ved at se fjernderne, og man har ingen problemer selv om man gamer på et map der foregår om natten.
 


AORUS KD25F er selvfølgelig, fristes man til at sige nu om dage, udstyret med hvad GIGABYTE kalder "Game Assist", som består af flere forskellige ting, her ser vi f.eks at det er muligt at sætte et sigtekorn på skærmen, så det er på hele tiden. Der er mulighed for at vælge imellem flere forskellige, både størrelser og farver.
 


Der er også indbygget "Dashboard" i skærmen, så du kan få et nøje overblik over hvordan din maskine yder i et givent spil, og hvordan spillet belaster din maskine. Det er ganske brugbart når man tester nye settings eller bare lige skal se hvor meget man kan presse sine ram eller CPU.
 


Softwaren der følger med til skærmen er utrolig nem at bruge, og dejlig overskuelig i forhold til at finde de funktioner som man skal bruge. Der er mulighed for at indstille stort set alt man kunne drømme om på denne skærm, og der er sågar mulighed for at få PIP eller PBP, så du f.eks kan sidde og se en "how to" video om det spil du spiller samtidigt med at du sidder og spiller spillet. Dog er man nødt til at vælge imellem, om man vil have den ene eller den anden lyd, da begge lyde ikke kommer med.


På næste side kommer konklusionen på AORUS KD25F skærmen.