Test: Sharkoon Sharkblades RGB

Køling d.  19. december. 2019, skrevet af Gripen90 0 Kommentarer.  Vist: 3978 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: Gripen90
Oversættelse: Ferns

Pristjek på  121,00
Produkt udlånt af: Sharkoon
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

 

Designet på Sharkoons blæsere falder meget i tråd med de RGB ring blæser designs vi ser ved f.eks Thermaltake, Inter-tech og Corsair. Det specielle ved Sharkoon blæserne er dog deres blad design, som navnet Sharkblades antyder, tager form efter en hajfinne. Om en hajfinne udgør et fornuftig design for blæser blade må vi undersøge nærmere lidt senere.
 


Igen så er blæseren udstyren med en 4-pin PWM stik og et RGB stik til at sætte i bundkort med en RGB header. Al RGB belysningen og effekterne styres af bundkortet eller dertil medfølgende software fra bundkort producenten såsom ASUS Aura Sync, MSI Mystic Light Sync, og GIGABYTE Fusion software.
 


Om man kan lide udseende og design er i høj grad en subjektiv sag, men der er et aggressivt "look" over disse blæsere. Kvaliteten af plastikken føles acceptabel og de er robuste nok. Dog er det ikke nogen man skal smide rundt med eller tabe mange gange, da selve den transparante RGB ring nok vil knække.
 


Det er værd at bemærke, at Sharkblades blæserne primært er airflow blæsere og derfor skal bruges som dette i et kabinet. De er ikke designet til brug på radiatorer eller store tower kølere, der kræver et højt statisk tryk.