Test: Sharkoon Sharkblades RGB

Køling d.  19. december. 2019, skrevet af Gripen90 0 Kommentarer.  Vist: 4189 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: Gripen90
Oversættelse: Ferns

Pristjek på  121,00
Produkt udlånt af: Sharkoon
DK distributør: n/a

Test

 

 

Test systemet:
Intel Pentium G4560 3.5GHz
MSI B250M Pro-VD
8GB Crucial 2400MHz DDR4
Arctic Alpine 11 Plus CPU køler
MSI GTX 1060 6GB OC
120GB Samsung SSD
500GB Seagate HDD
Zalman Z9 Neo kabinet
 

Testen af blæserne er lidt svært, da de kræver et kabinet at blive monteret i, og miljøet i et kabinet er ikke ens fra kabinet til kabinet, så nogle blæser modeller virker bedre i nogle kabinetter end andre.

Generelt set så yder Sharkoon Sharkblades 120mm RGB blæserne, som mange andre blæsere i denne størrelse. Med en RPM hastighed på 1200, var blæserne på intet tidspunkt inerverende at høre på støjmæssigt. Jeg kunne blot opfatte en let susen, som primært skyldtes at lufstrømmen skulle passere enten igennem eller ud af kabinettets lufthuller, som skabte noget turbulens. En måling med App'en "DBa measurement", viste en måling på ca 34~35Dba, hvilket gjorde at blæserne var ganske behagelige at være i rum sammen med.
 


En temperatur måling efter skiftet fra de to stock Zalman fans, som var formonteret i kabinettet viste dog de samme temperaturer. Ambient kabinet temperaturen forstatte med at ligge stødt på 29 grader celcius efter ca. 30min OCCT 5.4.2 stress test og Heaven 4.0 GPU benchmark. Dog indbød Sharkoons blæsere til et mere muntert farve tema i PC, end de faste blå LED's på Zalman blæserne.
 


Umiddelbart vil jeg sige, at Sharkoon Sharkblades gør hvad de skal, hvad angår køling og airflow. De formår at flytte en rimelig mængde luft ind og ud af kabinettet ved et lavt behageligt støjniveau.

Salgsargumentet er dog uden tvivl RGB løsningen, hvor farverne også står flotte og skarpe. På trods af det matte look på RGB ringen, så fremkommer lyset blødt og behageligt for øjnene. Er man til RGB og fremvisning af hardwaren i sit kabinet, så er Sharkoon Sharkblades et godt bud på at hjælpe til med dette.
 


En demonstation af RGB effekterne i fuld sving kan findes på Sharkoons Youtube side her: https://www.youtube.com/watch?v=-W8S8vrNYRg