Test: Astro A50 Wireless headset

Lyd d.  20. marts. 2020, skrevet af Monberg75 9 Kommentarer.  Vist: 5948 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: jmose

Pristjek på  2080,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Konklusion

 

 


Der er ingen tvivl om, at dette headset er et af de bedste jeg har anmeldt. Jeg er stadig super glad for mit Sennheiser, men dette kommer MEGET tæt på. Ikke nok med det, så er det trådløst, og ret komfortabelt at bruge i lang tid. Det er jo altsammen gode ting.
 

Innovation/Teknologi - 5
Dette headset er spækket med lækker teknologi og innovative funktioner. Der er alt fra equalizer til stemmeoverhøring til streamingportal og aktiv støjreduktion på mikrofonen. Man kommer ikke til, at mangle noget, hvis man køber dette headset.

Bundle/Tilbehør - 3
Der følger ikke vildt meget med til dette headset, og kablerne er måske lige korte nok til, at være rigtig brugbare. Dog er de med, så det sklal der gives point efter.

Design/Layout - 4
Headsettet er godt og solidt designet. Jeg har dog set film på nettet om, at mikrofonen bliver løs med tiden, og har problemer med at holde sig oppe. Det håber jeg ikke er et problem alle headset har, og hvis det er, forventer jeg, at Astro udbedrer og skifter headsettet på garanti. Det burde ikke være en bekymring man skal have ved et headset i denne prisklasse.

Software - 5
Astro Command Center er et super lækkert stykke software, som tilbyder fuldt overblik og styring af sit headset. Man kan virkelig meget i dette stykke software, og der er stort set ingen begrænsninger. Det er fedt.

Ydelse - 5
Lyden i dette headset er så godt som perfekt. Eller perfekt i forhold til mine ører. Den eneste ting jeg kan beklage mig over er, at headsettet ikke er over-ear, men on-ear. Enten det, eller også har jeg bare for store ører. Puderne i headsettet er dog så bløde, at det ikke har været noget problem, jeg finder bare bedre komfort ved, at have et headset der går ud over mine ører generelt.

Pris - 4
Prisen ligger i skrivende stund lige omkring 2000 DKK, hvilket for mange er lige i overkanten for et headset. Man kan også få rigtig mange gode headset til den pris, og nok også billigere men. Dette headset er så spækket med features og funktioner, det lyder super godt, og alt er simpelthen bare som det skal være. Både med lyd og komfort, men også med mikrofon og den trådløse forbindelse.

 

 
Test: Astro A50 Wireless headset
Innovation / Teknologi5
Bundle - Tilbehør3
Design - Layout4
Software - BIOS5
Ydelse5
Pris4
Samlet86%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here

UK summary

 

 

There is no doubt that this headset is one of the best I have reviewed. I'm still super happy with my Sennheiser, but this comes VERY close. Not only that, it's wireless, and quite comfortable to use for a long time. It's all good stuff.
 

Innovation/Technology - 5
This headset is packed with great technology and innovative features. There are everything from equalizer to voice overhearing to streaming portal and active noise reduction on the microphone. You won't be missing anything if you buy this headset.

Bundle/Accessories - 3
Not much is included in this headset, and the cables may be just short enough to be really useful. However they are included, so there's awarded points after this. 

Design/Layout - 4
The headset is well and solidly designed. However, I have seen movies online about the microphone getting loose over time and having trouble staying up. I hope that's not a problem every headset has, and if it is, I expect Astro to fix and change the headset on warranty. That shouldn't be a concern to have about a headset in this price range.

Software - 5
Astro Command Center is a super delicious piece of software that offers full overview and management of its headset. One can really do a lot in this piece of software and there are virtually no limitations. That's great.

Performance - 5
The sound in this headset is as good as perfect. Or perfect compared to my ears. The one thing I can complain about is that the headset is not over-ear, but on-ear. Either that, or I just have too big ears. However, the pillows in the headset are so soft that it hasn't been a problem, I just find better comfort by having a headset that goes beyond my ears in general.

Price - 4
At the time of writing, the price is around 2000 DKK, which for many is just over the edge for a headset. You can also get a lot of good headsets for that price, and probably also cheaper but. This headset is so packed with features and functions, it sounds super good and everything is simply just as it should be. Both with sound and comfort, but also with microphone and wireless connection.

 

 

MisterNiceHands!
 
Overclocker
Tilføjet:
21-03-2020 06:48:26
Svar/Indlæg:
103/1

Jeg fik mit eksemplar i Torsdags, det eneste som jeg ser som et minus ved det er, at det føles som for evigt når headsættet skal lade første gang. 
 

Jeg gik fra min O2 +oDac preamp og DAC samt Philips Fidelio X2, til dette headset, mest fordi nu havde jeg skiftet det meste af mit udstyr ud med trådløse enheder. 

Jeg har endnu ikke fortrudt. Savner som sådan ikke kablet, og når man lige finder ud sf indstillingerne, så spiller det faktisk skide godt. 

 

Man skal dog lige huske at slå “Side Mic” fra som også kan se er gjort her i anmeldelsen, ellers kan man høre sig selv tale 🙂

 

God anmeldelse, spot on efter mit hoved. 🙂Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
21-03-2020 13:51:56
Svar/Indlæg:
1194/156
Ja, det der Side Microphone er lidt noget underligt noget. Jeg kan måske forstille mig det er smart når man streamer, men ellers ved jeg ikke lige hvad man skal bruge det til.

Jeg synes faktisk også det spiller rigtigt godt. Jeg kan ikke finde formålet med trådløse headsets, specielt ikke til gaming, hvis der ikke er en docking station til dem. At skulle sidde og sætte kabel i hver gang man har spillet eller brugt det for at være sikke rpå de er power nok til næste gang giver ingen mening for mig. Så kan man lige så godt køre kablet. Så det er bestemt optur, at der er dock til dette headset.


MisterNiceHands!
 
Overclocker
Tilføjet:
21-03-2020 14:59:05
Svar/Indlæg:
103/1

Det er bestemt et win med docken, specielt også fordi man kan se hvilke EQ man har valgt, eller om man har aktiveret Dolby Audio. 
 

Jeg troede aldrig jeg skulle blive fan af trådløse headsets, men er godt nok blevet blød lidt op af Astro :)gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
21-03-2020 15:44:06
Svar/Indlæg:
5580/459

F.eks STeelseries pro wirelss har sådan en station .. bare ikke docking .. men indbygget lader til batteri og så medfølger der 2 batterier .. lidt trist de har sparet på den indbygget forstærker /dac :) 

men ellers en fed løsning ..
måske mit næste skal være astro :) 

 Ginner
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-03-2020 16:53:03
Svar/Indlæg:
521/16

Jeg har stadig min første generation A50 som jeg købte for 5,5 år siden, batteriet holder ikke så lang tid mere som det har gjort. Men er stadig super glad for det.#6
JV
 
Ny Bruger
Tilføjet:
21-03-2020 23:34:39
Svar/Indlæg:
61/13

jeg købte gen 1 som jeg var glad for. dog gik det i stykker efter 2½ år. Men skrev til Astro og fik et nyt gen 2. Det er dog også ved at være træt. A50 sidder lækkert på hovedet så måske man skulle kikke efter gen 4 når det kommer på tilbud :)MisterNiceHands!
 
Overclocker
Tilføjet:
22-03-2020 01:45:29
Svar/Indlæg:
103/1


#8
JV
 
Ny Bruger
Tilføjet:
27-03-2020 10:57:04
Svar/Indlæg:
61/13

#7 Så det desværre ikke før det var normal pris. Hvad kostede det? :) Har dog lige købt det ved Coolshop for 1699MisterNiceHands!
 
Overclocker
Tilføjet:
27-03-2020 11:16:52
Svar/Indlæg:
103/1

Jeg mener det var 1799 den stod til ved Komplett, så 1699 er bestemt også et godt bud :)