Test: Endgame Gear XMOne Gaming Mouse

Styre-enheder d.  24. februar. 2020, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 4596 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: jmose

Pristjek på  520,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

 

Musen er umiddelbart en ganske almindelig FPS mus at se til. I hvert fald på ydersiden. to store knapper på fronten, og et scrollhjul med gummibelægning.
 


På venstre side af musen finder vi et par velplacerede knapper til tommelfingeren. De bruges normalt til frem og tilbage i diverse Windows programmer. Hvad man bruger dem til i spil er helt personligt.
 


På højre side af musen er der ingen knapper. Bemærk overfladen på musen, som er en form for soft-touch materiale. Den er forholdsvis glat, men det betyder ikke vildt meget, da den jo ikke vejer noget.
 


Bag på musen finder vi et Endgame Gear logo. Der er ikke lys i det, det er bare et ganske simpelt printet i metal farve.
 


Under musen sker der en smule. Her finder vi en knap og 4 fine glidepuder. De er hvide, hvilket man ikke ser så tit. Knappen bruges til forskellige indstillinger. Dem forklarer jeg i test sektionen.
 


Kablet på musen er et almindeligt gummikabel. Jeg kan godt lide det ikke er stofkabel, da stofkabler har det med at være lidt stive i det. Stikket er ret standard i fysisk størrelse, men dog med Endgame Gear logo stemplet i.
 

 


Softwaren forklares på næste side.