Test: Endgame Gear XMOne Gaming Mouse

Styre-enheder d.  24. februar. 2020, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 4605 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: jmose

Pristjek på  520,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 

 

 Så gik der en uges tid med heftig brug af musen. Så nu er jeg klar til, at forklare hvordan den er at bruge til forskellige formål.


Daglig brug:

Til dagligt bruger jeg i forvejen en FPS mus beregnet til palm grip, så det var slet ikke noget problem at skifte til denne mus. Den er super let og reaktiv, så den svarer på den mindste bevægelse, og knapperne er super nemme at trykke på. Endgame Gear promoverer denne mus ved, at den har enresponstid på under 1 ms på knapperne. de skriver på deres hjemmeside, at der er indbygget patenteret analog teknologi i musen i forbindelse med knapperne. Jeg må indrømme, at jeg ikke kan mærke om en knap reagerer over eller under 1 ms, så jeg skal ikke kunne sige om det er en fordel rent praktisk, eller om vi snakker teoretisk lir.

Under musen kan man justere DPI og polling rate hastigheden. der er en knap man trykker på, og hvis man bare trykker på den, skifter de to dioder farve til den respektive farve for den DPI indstilling man har valgt. Det sætter man op i softwaren. Holer man knappen inde, begynder de to dioder at slukke og tænde i forskelligt system. Det er forklaret på klistermærket under musen, og det er en måde at vise på, hvilken polling rate man kører med. Normalt vil man nok køre med 1000 Hz, men man har muligheden for at justere denne også.
 

 


Ergonomien:

Musen passer fint i en standard voksen hånd. Den er lidt slank i det, så mindre hænder kan også sagtens være med. Længden på musen gør, at jeg vil mene den er beregnet til palm grup. Claw og Fingertip er nok mere tvivlsomt, da vægtfordelingen på musen vil være helt malplaceret.

Musen har en ret glat overflade, men til alt held vejer den jo ikke særlig meget. Det betyder, at man ikke skal krampe om musen, selvom den er glat. Den er let at løft fra underlaget når man skal korrigere placeringen på underlaget.

 


Kvaliteten:

Kvaliteten virker bestemt i orden. Knapperne er bygget omkring Omron kontakter, som er førende på området for den slags kontakter. Sensoren er en top sensor fra PixArt med hele 16.000 DPI og indbygget ARM processor til alt den tekniske behandling. Det bliver ikke meget bedre.

Kablet er gummikabel på den model jeg har modtaget til test, men hvis jeg kigger på hjemmesiden, så er den annonceret og vist med stofkabel. Hvis bare stofkablet er blødt lige som gummi kablet, så er alt fint.

 


På næste side kommer jeg med min vurdering af musen.